Свободно време

Месечен хороскоп за ноември

Близнаците да не рискуват с парите

02.11.2020г. / 07 54ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Риби

Успехите през този месец ще са в няколко направления: финанси, обучение, пътешествия. Дългосрочна задача, започната през пролетта ще получи завършека си и съответно ще донесе очакваните приходи или, ако е имало авансови, то ще получите остатъка в уговорения срок. Нови знания ще получат не само онези представители на вашия знак, които принципно са заети с повишаване на образованието си, но и други, които искат да попълнят липсващите им знания по специфичните интересуващи ги въпроси.

Женски хороскоп за 2021

Пътешествията може да са кратки, но ще са към непознати дестинации и с предпочитана компания. Дали компанията ще е шумна или камерна ще зависи изцяло от вкуса ви. Ще съумеете да съчетаете полезното с приятното и, развличайки се, да получите полезна информация на професионални теми.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 3 години )
A ako tozi deto pishe statite misli ce vpecatlyava jestoko laje vseki moje da pise kvo si iska svoboda na slovoto takace na nikoi ne mu dreme kvo se pise osobenno vav tezi *** tuk vsicko e falsОт редакцията:А може и да е с кирилица, но разбира се кой както може, все е по-добре, отколкото никак.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 3 години )
Здраве и красота