Свободно време

Месечен хороскоп за ноември

Близнаците да не рискуват с парите

02.11.2020г. / 07 54ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Скорпион

Във ваш интерес е да не си поставяте твърде амбициозни цели през този месец. Ще се натъкнете на сериозни затруднения по пътя към реализацията им и мисълта за неуспех ще се отрази негативно на самочувствието ви. Обмисляйте всяка стъпка последователно и за кратък период от време, за да можете да предприемете промените, които обстоятелствата ви налагат. Действията ви до голяма степен ще зависят от фактори, върху които към конкретен момент нямате влияние. Ще ви е далеч по-лесно, ако предварително свикнете с тази мисъл.

Кратка астрологична прогноза за всяка зодия за 2021

За щастие, през каквито и перипетии да се наложи да минете, в края на месеца ще успеете да преодолеете последствията от тях. Особено сдържани бъдете при провеждане на болезнени разговори от личен характер.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 3 години )
A ako tozi deto pishe statite misli ce vpecatlyava jestoko laje vseki moje da pise kvo si iska svoboda na slovoto takace na nikoi ne mu dreme kvo se pise osobenno vav tezi *** tuk vsicko e falsОт редакцията:А може и да е с кирилица, но разбира се кой както може, все е по-добре, отколкото никак.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 3 години )
Здраве и красота