Свободно време

8 ритуала на жените, които винаги изглеждат неотразимо

За перфектната визия и стилното излъчване се изискват малко усилия, но с големи резултати

16.12.2020г. / 09 17ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всяка жена иска да изглежда неотразимо и винаги в чудесна форма с перфектна визия, но не всяка жена го умее. Не е невъзможно да го постигнете, стига да познавате малките трикове на дамите, които изглеждат винаги добре. На пръв поглед може да изглежда, че им идва отвътре и не полагат усилия за това, но всъщност не е така. Има някои практики, които е добре да прегърнете, за да преминете в отбора на винаги стилните и добре изглеждащи дами. Ето какви практики прилагат те всеки ден.

Какво отличава чаровните и харизматични жени от другите

Измислете си прическа за две минути

За да изглеждате неотразимо всеки ден е необходимо да обръщате внимание на косата си. Не е нужно обаче да прекарвате часове пред огледалото или да посещавате фризьор през няколко дни, за да постигнете този ефект. Достатъчно е да подберете рутина за прическата ви, която отнема само няколко минути и която пасва на визията ви. Така ще изглеждате перфектно всяка сутрин, няма да губите време и ще имате повече самочувствие.

Купувайте дрехи, които не изискват особено специална поддръжка

Ако нямате време да гладите дрехите си сутрин преди работа, избирайте платове, които не изискват подобна поддръжка. Немачкаеми материи, тъкани, които не образуват топчета и изглеждащи захабени, дрехи, които не се развличат при пране са винаги добър избор. С тях ще изглеждате неотразимо и винаги добре.

Защо прекаленото внимание плаши жените

Обръщайте внимание на ноктите си

Една стилна и красива дама няма как да не обръща внимание на ноктите си. Дори да не поддържате маникюр, здравето и състоянието на ноктите са от значение.

10-те най-привлекателни за мъжете женски типа

Разработете си бърза рутина за грим

Излишно е да отделяте много време за грим. Тежкият грим не е подходящ за ежедневието ви, а и съществува риск да ви състари визуално. Затова си разработете рутина в гримирането, която да не изисква много време, но да подчертава най-добре положителните ви черти. Така ще имате повече време за себе си сутрин преди работа. Ще изглеждате свежи и красиви.

Грижете се за аксесоарите си

Винаги перфектно изглеждащите дами не си позволяват да носят скъсана чанта, обувки с дефекти или издърпан пуловер. Грижете се добре за всичките си аксесоари. Те са част от визията ви и говорят за отношението ви към външния ви вид.

Свързани статии

Винаги имайте класики в гардероба си

Една добре изглеждаща дама винаги има класически облекла в гардероба си. С тях никога няма да сгреши и ще изглежда неотразимо. Класическо кожено яке, дънково яке, подходящи за широка гама от стайлинги, класически прав панталон с тъмен цвят, няколко дюс ризи, малка черна рокля са все стратегии, на които е добре да заложите в гардероба си.

5 типа жени, за които мъжете не се женят

Имайте си по една тайна, която да ви кара да изглеждате скъпи

Скъп парфюм за специални поводи – коя дама не харесва този трик за привлекателност и женственост. Не е задължително вашият трик да бъде скъп парфюм. Може да е аксесоар, бижу, важното е да го превърнете във ваша запазена отличителна марка.

Практикувайте правилна стойка

Забележителните жени, които винаги изглеждат неотразимо, излъчват увереност и самочувствие. Това се подчертава най-добре с правилна стойка на тялото. Не ходете прегърбени. Стойте изправени, докато сте на бюрото си и работите. Усмихвайте се повече и ще излъчвате позитивна и привлекателна енергия.

Отличителни черти, които мъжете търсят в една жена

Коментирай