Интимно

5 типа жени, за които мъжете не се женят

Никой мъж не иска до себе си манипулаторка

25.07.2019г. / 12 28ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Привличането в любовта е трудно. Можем да привлечем към себе си партньор за сексуални взаимоотношения, за дългосрочна връзка дори, която обаче може да не продължи като щастлив брак. Както жените, така и мъжете имат стандарт при търсенето на сериозна партньорка. И двата пола имат типажи, които се надяват да срещнат, но и типажи, от които бягат. Има 5 типа жени, за които мъжете не се женят. Вие от тях ли сте?

Жената шеф

Никой мъж не иска жената на живота му да се държи като негов шеф. Той така или иначе вече е подложен на напрежение в работата си. Защо му е още един шеф вкъщи? За мъжете е важно у дома да има уют и спокойствие, а не натискът върху тях да продължава. Не им е необходима партньорка, която винаги да ги ръководи какво трябва да свършат. Мъжете невинаги са възприемчиви по начина, по който ни се иска. С правилния подход, биха могли да свършат това, за което ги молим.

Как емпатичните личности провалят връзките си

Манипулаторката

Когато се влюбите в даден мъж и искате да свържете с него живота си, трябва да сте сигурни, че чувствата ви, които изпитвате към него са заради това, което е той. Мъжете винаги разбират, когато партньорката им иска да ги промени, манипулирайки ги. Насърчавайте го да бъде по-добрата версия на себе си, а не се опитвайте да го променяте изцяло. Мъжете бягат от такива жени.

Ревнивката

Ревността е нормално чувство, което изпитва всеки. Когато една жена е влюбена в партньора си, инвестирала е във връзката им, винаги ще иска да защитава своите интереси. Но много лесно границата може да бъде прекрачена и ревността ви да се превърне в саботьор на връзката ви.

10 признака, че имате връзка с неподходящ човек

Мързеливката

Ролята на жената е нелека. Тя работи, грижи се за домакинството, партньора си, един ден ще полага грижи и за децата им. Има различни домакинства. В някои жената не готви, а за приготвянето на храната се грижи партньорът ѝ. В други двойката си поделя задълженията, помагат си взаимно.

Свързани статии

Има начин да се постигне хармония. Но мъжете не биха се оженили за жена, която е мързелива и не полага и минимум усилия да създаде домашен уют.

Глезлата

За една жена е важно да бъде нежна, да излъчва романтика, женственост. Но е важно да знае какво иска от живота, да може да взема някои решения самостоятелно. Мамините момичета не се нравят на никой мъж. Силната и независима жена не тича при майка си всеки път, когато във връзката ѝ нещо не върви както трябва, не разчита на майка си да дойде да сготви, да почисти дома.

 

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
пари и свобода ( преди 1 година )
Не искам да се правя на съпруга и да спя със селяни за финасова издръжка, а да съм независима жена и да мога да избирам както мъжете избират.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
фалш ( преди 1 година )
Аз съм изралса при религиозни селяни в скандали за пари и не мисля за брак, а за финансова независимост и секс с мъж, който желая, а не да спя с него, за да ме издържа и да се правя на съпруга.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 0 rate down comment
лиза ( преди 4 години )
повечето българки са обикновени слугини и определено кухи ***, че дори и по-младите, без чувство за достойнство и значимост.....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 0 rate down comment
tammyswel ( преди 4 години )
5 rate up comment 2 rate down comment
titia ( преди 5 години )
12 rate up comment 1 rate down comment
ку ку ( преди 5 години )
Ами и ние не се омъжваме за подобни мъже!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
10 rate up comment 3 rate down comment
анонимна ( преди 5 години )
дрън - дрън, и какво внушавате - по цял ден чисти, готви, мълчи, не казвай нещо да не би да обидиш обикновено маминото синче, е, то и жените са доста виновни за това неправилно възпитание и живеят в миналия век, само дето не развяват чаршафи след първата брачна нощ.....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време