Свободно време

„Сексът и градът“ се завръща, но без Ким Катрал

Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис ще участват в продължение на култовия сериал

11.01.2021г. / 11 28ч.
Мария Дуковска
Снимка: Getty images

Снимка: Getty images

Почитателите на сериала „Сексът и градът“ могат да са доволни от новината, че култовата поредица ще се сдобие с продължение. От няколко години в медийното пространство циркулираха различни слухове за подобно продължение с участието на известните и любими актриси, но досега нямаше официално потвърждение. Ето че вече имаме такова, и то не от кого да е, а от самата Сара Джесика Паркър, актрисата, дала живот на Кари Брадшоу както на малкия, така и на големия екран. Освен че заема главната роля в „Сексът и градът“, Паркър е и един от продуцентите на сериала.

Тест: Коя героиня от „Сексът и градът“ сте?

В профила си в Инстаграм 55-годишната актриса потвърди, че скоро наистина ще можем да се радваме на продължение на историята под името And Just Like That, като публикува негов трейлър.

 

 

В дългоочакваното шоу ще участват Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис, без Ким Катрал, която изигра сексапилната Саманта в сериала. През последните години актрисата често опровергаваше слуховете, че ще се снима в продължение на сериала и явно това е самата истина, макар и болезнена за всички почитатели на нейната героиня.

Продуценти на продължението ще са отново Паркър и Майкъл Патрик Кинг, както и Кристин Дейвис и Синтия Никсън.

Все още не е известна датата, на която можем да очакваме премиерата на сериала.

Звездите на сериала: Кристин Дейвис, Синтия Никсън, Ким Катрал и Сара Джесика Паркър. Снимка: Getty images

Героите от „Сексът и градът“ преди и сега

Коментирай