Свободно време

3 зодии ще усетят най-силно новолунието в Риби

Ето за какво да внимават

10.03.2021г. / 09 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 13 март ни очаква новолуние в знака на Риби. В рамките на няколко седмици ще премисляме много неща от живота си. Повече за това новолуние може да прочетете тук. А в следващите редове можете да научите кои три зодиакални знака трябва да са с повишено внимание през този период.

Тест: Коя Таро богиня си?

Зодия Телец

Работата силно ще вълнува родените под знака на Телеца, а тя никак няма да им носи онова удоволствие, което търсят. През периода на новолуние може да сте по-напрегнати и раздразнителни от обикновено. Повечето от вас ще търсят своето бягство от работата, за да се разтоварят от стреса или пък ще движат странични проекти. Звездите ви съветват да бъдете отговорни в работния процес, но да обърнете сериозно внимание на личните си нужди. Любимо хоби, разходка из природата, спортна активност, ще ви се отразят положително.

Марс преминава в знака Близнаци – трябва да внимаваме с думите

Зодия Дева

По време на новолунието в знака на Риби Девите трябва да бъдат внимателни. Дните може да имат много неизвестни, да не виждате някои неща ясно. Възможно е и емоциите да надвият здравия разум и да ви владеят през повечето време. Някои от вас може да се чувстват сякаш са изгубени, а интензивността на чувствата ви да ви попречи в някои направления. В работата може да сте по-разсеяни, затова бъдете внимателни и проверявайте всичко по няколко пъти. Избягвайте клюките и конфликтите.

6 цъфтящи растения с положителна енергия според фъншуй

Зодия Козирог

Най-трудният урок за Козирозите по време на новолунието в Риби ще бъде как да споделят своите нужди и думите им да донесат желания ефект. Ако останете затворени в себе си и пренебрегнете своите необходимости, това може да задълбочи проблемите. Затова се опитайте да изразите себе си по правилния начин. Не приемайте градивната критика като обида.

Снимка: iStock

Коментирай