Свободно време

Тест: Коя Таро богиня си?

Разберете от теста коя Таро богиня отговаря на личността ви

12.03.2024г. / 15 03ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Чрез картите Таро успяваме да се свържем със своята вътрешна интуиция и да разберем повече за себе си, за желанията и стремежите си, за начините, по които можем да постигнем всички набелязани цели. Всеки човек има особености на характера, които могат да му помагат, но и да възпрепятстват осъществяването на основните му цели.

За да се справим по-добре с предизвикателствата, които ни заобикалят, този тест ще ни помогне да разберем какъв тип човек сме и кои са силните ни страни.

Изберете една от трите карти и вижте коя Таро богиня отговаря за вас.

Ако сте избрали карта 1, то вие сте Кралица на жезлите.

Кралица Жезли е истински огън. Тя знае добре какво иска. Управлява се от огнения елемент и за нея са характерни движението, динамиката, високият интензитет във всичко, с което се захване. Думата, с която бихте я свързали и няма да сгрешите е стихия. Ако сте се спрели на тази карта и това е вашата богиня, знайте, че тя ще ви направлява смело и ще ви помага със сила, но е важно да знаете какво искате да постигнете и къде искате да отидете.

За тази богиня несигурността и колебанието са забранени. Използвайте силата ѝ, за да направлявате идеите си и да работите върху реализацията им.

Кралица Жезли ви напомня, че вие сте силна, непобедима, смела и целеустремена. Вие сте оптимист, преливате от идеи, които искате да споделите с другите. Една от вашите силни страни е умението да въвличате другите във вашите идеи и реализацията им. Умеете да „запалите“ пламъчето в хората около вас и с лекота се превръщате в душата на всяка компания.

Свързани статии

Кралица Жезли иска от вас да сте смели в плановете и действията си. Да не се страхувате от вътрешната си сила и да я използвате, да я покажете на целия свят. Имате много какво да предложите, затова светете ярко!

Съвет: Седнете и напишете всичко, което чувствате, нещата, които искате да постигнете и най-вече начините, по които ще успеете да ги реализирате. Бъдете проактивни в действията си, поемете нещата в свои ръце и ще видите как плавно ще започнат да се случват.

Свързани статии

Ако сте избрали карта 2, вие сте Императрицата.

Имаме толкова много роли като жени – майка, дъщеря, сестра, съпруга, любовница, приятел. Императрицата е Венера – съчетава удоволствието с грижата и обичта. Характерно за тази богиня е да знае как да позиционира своите нужди по приоритети така че да са в унисон с нуждите на другите, да не пречи и да не затруднява хората около себе си.

Императрицата обаче има нужда и от време за себе си, време, което да отделя в грижи само за нея самата, без да бърза за никого.

Императрицата представлява тази силна връзка с нашата женственост, която може да се изрази по различни начини – елегантна фигура, чувственост, креативно себеизразяване. Тази богиня ви призовава да се свържете с женската си енергия, да създавате повече красота в живота си. Да се свържете със сетивата си чрез вкус, допир, аромат, звук и зрение. Открийте различни начини да изразите своята креативност, да развиете творчеството в себе си, независимо под каква форма – може да е спорт, рисуване, шиене, грим, музика.

3 магически карти разкриват как се сбъдват желанията ви

Когато сте в хармония с енергията на Императрицата, ще усетите съвсем леко и естествено как ви залива вълна от нежност и желание да се грижите за другите. Макар да го правите, без да очаквате нищо в замяна, тази грижа, обич и внимание ще ви се отплатят.

Съвет: Намерете начин да сте близо до природата, независимо дали е парк, езеро, море, планина. Седнете на земята за няколко минути или часове и усетете енергията на природата. Дайте ѝ възможност да ви успокои, да зарадва сетивата ви с красотата си. Ще се почувствате омиротворени и щастливи от живота, стига да спрете макар и за съвсем кратко.

20 знака, че си заслужава да му дадете шанс

Ако сте избрали карта 3, вие сте Висшата жрица.

Висшата жрица е обръщането към себе си. Тя е обърната към вътрешния свят, към духовното пътуване и намиране на себе си. Независимо какво се случва в света навън, от значение е как се чувстваме във вътрешния си свят и вътрешният мир може да ни помогне да се справим с предизвикателствата отвън.

Висшата жрица е пазителка на подсъзнанието, учител на свещеното знание, на тайните мистерии. Тя ни учи, че светът невинаги е това, което изглежда на пръв поглед и че е под влияние на много различни сили. Тя ни направлява към себеосъзнатост, както и към разбиране на света и вселената.

Изберете си египетска картина и вижте какво ви очаква

Ако това е вашата богиня, то бъдете спокойни – отговорите на вашите въпроси идват отвътре, от вашата „истина“, интуиция и мъдрост. Тя ни призовава да се свързваме по-често с интуицията си и да ѝ се доверяваме. Благодарение на интуицията ние можем да се сдобием с ценна информация как да се справим с различни проблеми и казуси. За да се свържете с интуицията си, отделяйте повече време за размисъл, за медитация, за вслушване във вътрешния глас.

Съвет: Потърсете зоните, в които чувствате, че ви липсва баланс и работете за възстановяване на хармонията.

Свързани статии

Снимки: istock

Коментирай