Свободно време

7 двойки зодии, които не могат да бъдат приятели

Защо приятелството между тях е невъзможно

19.03.2021г. / 15 35ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак и Везни

Везните дават приоритет на баланса във всички аспекти на живота. Те са склонни да бъдат по-малко чувствителни и емпатични в сравнение с Раците. Раците приемат това поведение като коравосърдечно и биват наранени от реакциите и бездушието на Везните. Това внася раздразнителност до такава степен, че конфликтите и вечните борби между приятелите от тези две зодии са постоянни.

Хороскоп за годината на Белия Метален Бик (Бивол) за всички знаци

Лъв и Лъв

Лъвът има непрестанна нужда да е звездата на вечерта, да бъде в светлината на прожекторите. Представете си как биха мелили брашно двама представители на тази зодия. Непрекъснатото съревнование между тях просто не позволява те да бъдат приятели. Нито един от двамата няма да отстъпи. Невъзможно е двама Лъвове да поддържат дългосрочно приятелство.

Свързани статии

Законът за привличане за всяка зодия

Дева и Овен

Девите са перфекционисти. Те изпипват всичко до най-малкия детайл. Те са критични и много педантични. Овните са импулсивни, спонтанни. Обичат да опитват нови неща в живота си, докато Девите се възмущават на безразсъдството им. Девите предпочитат да имат всичко необходимо, да играят на сигурно, докато Овните са приключенци, които поемат рискове без да се замислят.

Везни и Скорпион

Везните не харесват Скорпионите, защото са натрапчиви, доминиращи и прекалено критични. Везните са мистериозни и балансирани. Приятелството между двете зодии е невъзможно в дългосрочен план, защото Везните са тези, които са склонни да бъдат истинските приятели в това уравнение. Скорпионите са по-непостоянни и задушаващи. Когато разберат, че не могат да дърпат с лекота конците на Везните, те започват да стават груби и влиятелни, а това отблъсква Везните.

Зодии, които имат гореща любов с Водолея

Коментирай