Свободно време

Очаквайте Великденска трапеза с Николина и Мария Чакърдъкови във влога Ето как

Празничното издание на „Ето как“ гледайте на 27 април, от 14:30 часа в Az-jenata.bg и Фейсбук

26.04.2021г. / 10 20ч.
Аз жената
Визия: Az-jenata.bg.

Визия: Az-jenata.bg.

Наближава един от най-важните дни за християните – Великден. Любимият сайт на всяка модерна домакиня Az-jenata.bg е подготвил специална изненада за читателите си – празнично издание на влога „Ето как“.

Броени дни преди Великден, на 27 април, една от най-обичаните изпълнителки – Николина Чакърдъкова и дъщеря ѝ Мария, ще сготвят няколко ястия, които традиционно присъстват на празничната трапеза на семейството.

Талантливите майка и дъщеря ще приготвят студено предястие с патладжани и традиционното за великденската трапеза – агнешко месо. Специално за аудиторията на Az-jenata.bg, Николина и Мария Чакърдъкови ще споделят тайните си за крехко агнешко месо и вкусна баница.

Продуктите за подготовката на великденската трапеза са предоставени от онлайн супермаркета Shop.gladen.bg, който работи в партньорство със столичната верига хипермаркети HIT Max.

Докато готвят вкусните гозби, Николина и Мария ще разкажат как украсяват дома си за Великден и, разбира се, ще споделят какви техники за боядисване на яйца прилагат.

А дали ще пеят, докато готвят – гледайте в празничното издание на влога „Ето как“, на 27 април, от 14:30 часа, на Az-jenata.bg и във Facebook страницата на сайта.

* * *

Едни от най-честите въпроси, които жените задават, независимо дали се отнася за здраве, красота, спорт или кулинария, задължително започват с "Как". Затова решихме да създадем проект, в който да се опитаме да отговорим на най-задавания въпрос с "Ето как". И ще се радваме да сте заедно с нас по време на тези вълнуващи виртуални срещи, за които ще ви информираме предварително както в сайта, така и в профилите ни в социалните мрежи.

В този влог ще имате възможност да гледате поредица от видеа, посветени на едни от най-важните теми от живота на една жена – как да се грижи за своето здраве, за емоционалния си и духовен баланс; как да поддържа красотата си, както и полезни съвети за грим и бюти процедури; как да приготвя вкусни рецепти от света на кулинарията, и още много, много любопитни неща, с които предстои да ви запознаем.

Свързани статии

Видеата, които ще излъчваме на живо в сайта, както и в официалната ни страница във Фейсбук, ще бъдат с участието на различни експерти в определени области, които ще разкажат полезни и интересни детайли от своята работа и ще ви дадат препоръки по съответната тема.


Коментирай