Влог: Ето как

Az-jenata.bg разкрива тайните на перфектната жена във влог поредицата „Ето как“

Първият влог стартира на 8 септември в 15:30 часа и ще разкрие как с помощта на йога дамите да активизират женската си енергия

04.09.2020г. / 12 19ч.
Аз жената
Az-jenata.bg разкрива тайните на перфектната жена във влог поредицата „Ето как“

Тази година най-четеният женски сайт Az-jenata.bg става на 18 години и реши да разкрие тайната на перфектната жена на всички свои читателки.

За целта медията стартира специална влог поредица „Ето как“, в която топ специалисти от различни области ще споделят своите тайни за красота и здраве. Във влоговете „Ето как“ дамите ще разберат как да се грижат за своето здраве и дух, кои са тайните на перфектния грим и как да приготвя кулинарен шедьовър. 

Свързани статии

Първият влог стартира на 8 септември в 15:30 часа и ще разкрие как с помощта на йога дамите могат да активизират женската си енергия. Йога инструкторът Венета Евтимова ще покаже кои са най-подходящите упражнения и ще отговори на всички въпроси на зрителките в реално време.

В следващия епизод на „Ето как“ Венета ще покаже как с йога упражнения можем да постигнем хормонален баланс. 

Az-jenata.bg е подготвила и специални награди за проследилите на живо влоговете. За да спечелят иновативна естетична процедура, дамите трябва да оставят коментар или въпрос под видеото.   

Влоговете „Ето как“ ще се излъчват на живо на Az-jenata.bg и на страницата на сайта във Фейсбук

Коментирай