Свободно време

Юпитер в Риби на 14 май – 3 зодии ще се радват на късмет

Очаква ни хубав период

13.05.2021г. / 16 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Юпитер, планетата на успеха, късмета, щастието, новия път, навлиза в знака на Риби на 14 май. Ще се задържи така до 28 юли, а след това ще се върне в знака на Водолей. На 21 декември отново ще се върне в Риби, за да остане там през по-голямата част на 2022 година. Според някои западни астролози, този транзит на планетата ще ни донесе една интересна лятна любов.

Защо прекаленият оптимизъм може да е вреден

Не бива да забравяме, че по време на Юпитер в Риби ще се случат и други космически събития, като ретрограден Меркурий и лунно затъмнение. Когато Юпитер е в Риби, той е на собствена територия, защото е управляваща планета за този зодиакален знак.

Много от нашите мечти може да се материализират и няма ограничения за това какво искаме да постигнем по време на този транзит. Ще развихрим своето въображение и ще се вслушаме в интуицията си, търсейки повече свобода. Моментът е подходящ да възстановим вярата в себе си, в това, че можем да успеем.

Новолуние в Телец на 11 май – ще търсим повече стабилност

Юпитер представлява разширяване и изобилие, а Рибите управляват духовността, нашето разбиране за единството и източника на енергия, завършването и разбирането ни за цялото. Това означава, че ще ни бъде много по-лесно да видим цялостната картина на ситуацията, в която се намираме. Креативността ни ще се повиши, ще можем да дадем начало на редица творчески проекти.

Транзитът ще донесе повече късмет на 3 зодиакални знака. Ето кои са те.

Венера влиза в Близнаци – любовта може да е нетрайна

Зодия Овен

Обърнете внимание какво се случва в живота ви по времето на този транзит. Късмет, взимане на важни решения. Инвестирайте пари разумно. Може също така да приложите това уравнение в сферата на любовта, романтиката, работата или пътуването. Ако сте решили да продължите напред, сега е моментът да го направите. Възползвайте се от тази хубава енергия за вас и бъдете дейни, Овни!

Зодия Стрелец

На 14 май всичко, което докоснете, „ще се превърне в злато“, което означава, че трябва да сте много конкретни относно това какво искате от живота. Юпитер ви дава безкраен потенциал. Имате свободата да подобрите значително вашия живот. Вярвайте в себе си и в успеха.

Зодия Риби

Скъпи Риби, това е вашият щастлив транзит на Юпитер. Сега може да разширите вашия обхват от възможности, да вярвате силно в мечтите си. Съдбата ще ви даде много дарове и възможности, от които може да се възползвате. Ще имате повече баланс, успехи във финансовите дела.

Снимка: iStock

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
titia ( преди 2 години )
ehhaaaa, zna4i e den da si poiskam ot sudbata da mojem da sme zaedno s liubimia mi goliam biznak ....prekrasno su6testvo , koeto obojavam
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )