Свободно време

Венера в Дева на 22 юли – кои зодии ще имат хубава любов?

Очаква ни интересен период

22.07.2021г. / 09 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 22 юли ни очаква поредното космическо събитие – Венера навлиза в знака на Дева. Така ще се задържи до 16 август. Девата е практичен земен знак, но и променлив. Въпреки това родените под този знак обичат да бъдат в помощ на другите.

Венера е планетата на чувствата. В знака на Дева тя има уникалната способност да направи Девите по-чувствени, да бъдат емоционално-прагматични.

През следващите седмици Венера в Дева ще ни научи как да бъдем по-прагматични и свързани със своите чувства. Чувствате ли се заредени с енергия? Свършете нещо полезно. Чувствате ли се емоционални? Разговаряйте с приятелите си, особено ако сред тях има представители на водните знаци Рак, Скорпион и Риби. Венера в Дева прави хармонични аспекти с Уран в Телец и Плутон в Козирог, което е чудесен транзит за всякакви практически проекти.

Любовен хороскоп за август

По време на този транзит представителите на три зодиакални знака ще имат динамичен любовен период.

Венера е планетата на любовта и красотата. Тя ни носи задоволство, хармония във взаимоотношенията ни – вдъхновява ни да търсим красотата и да я споделяме. Сега е чудесно време за любов, интимност.

Девата е знакът, най-силно свързан с перфекционизма и постиженията. Девите са щателни, ориентирани към организационните детайли. Понякога е трудно да се работи с тях. Те са елитарни и дисциплинирани. Когато Венера е в Дева, ние търсим уникален поглед към романтиката и любовта.

Тест с цветя разкрива какво ви очаква в любовта

Ако нечии любовни отношения не вървят гладко, този транзит ще ни помогне да започнем отначало.

Кои зодиакални знаци ще видят подобрение в любовния им живот?

Зодия Телец

Телците ще бъдат обзети от онова настроение, което ги кара да осъзнаят, че имат нужда от действие, промяна. Докато мрачните мисли могат да влязат в съзнанието ви, вие ще ги използвате като гориво за следващия ви ход, който в случая е свързан с изчистването на всички проблеми, които съществуват в настоящата ви връзка.

Ако искате да останете с настоящия си партньор, трябва да полагате усилия, ако ли не – може да решите да се разделите. Грижа, решаване на всеки малък проблем. Ако с любимия човек си имате вяра, използвайте енергията на този транзит, за да надградите любовта.

Какво прави жената Дева толкова интересна?

Зодия Дева

Това космическо събитие може да окаже положително влияние върху любовния ви живот и то по начин, по който очаквате. Ще искате да говорите с любимия човек, да не задържате нищо в себе си, но и ще провокирате другия да говори. Без тайни, с желание да поправите това, което не върви. Това е вашето време, Деви! Възползвайте се и бъдете щастливи!

Зодия Козирог

Козирозите също като Девите са доста придирчиви и изискващи, търсещи винаги най-доброто, дори в любовен план. Вие сте готови да отделите време и да положите усилия за надграждане на собствения си романтичен живот. Във вашия свят са необходими емоционални промени, ако искате да накарате нещата да работят. Дева и Венера ще ви водят и подкрепят. Знаете какво сте готови да дадете в любовта, но и знаете какво ви се иска половинката да вложи. Прекрасен период за вас, възползвайте се!

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )