Свободно време

Марс влиза в Дева на 29 юли - успехи в работата, но и напрегната енергия

За какво да внимаваме

29.07.2021г. / 15 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 29 юли, огненият Марс преминава в знака на зодия Дева  и така ще се задържи до 14 септември 2021. Няма как да не усетим неговата енергия. Марс в Дева измества фокуса от драмата към детайлите, процесите, движещите се части. 

Девата е знак на труда, работата,  заетостта, помощта. Марс активира вниманието ни към детайлите, критичното ни око и внася скорост, нетърпение и напрежение в новостите, ежедневието ни. Всичко това да ни мотивира, но и да изостри напрежението, да се стига до конфликти. 

Меркурий в Лъв на 28 юли - любов и смелост да сбъдваме мечтите си

Разбира се няма да ни липсват добри възможности, чрез които ще подобрим живота си. Ще се стремим към преразглеждане на разходи, спестяване на излишни харчове. Много е важно да внимаваме с парите, да не си създаваме излишни спорове и да не се оставяме емоциите да ни водят. 

Удовлетворението от добре свършената работа е един от най-големите ни стимули през този период. Ние сме по-точни и загрижени за своето представяне.

Тест с карти показва близкото бъдеще

Нашата продуктивност ще се повиши, ще можем да се справяме с няколко задачи едновременно и то успешно. И все пак, Марс в Дева може да изпита нашите емоции, търпение, реакции. Може да станем по-оплакващи се, критични, да искаме всичко бързо да се случва. Особено внимателни трябва да бъдат Дева, Близнаци, Стрелец и Риби, които може да са твърде неспокойни, притеснени.

Като цяло по време на този транзит трябва да внимаваме да не се натоварваме твърде много физически и емоционално, да не ставаме твърде изискващи към себе си и останалите. 

Цитрин - камъкът, който според фъншуй привлича парите

Когато Марс преминава транзитно в Дева, земните знаци като Дева, Телец и Козирог, те намират своята основа и е подходящ момент за нови проекти, инвестиции. 

Водолеите да внимават в комуникацията, докато за Везните тя ще носи успехи. 

Раците може да постигнат целите си по отношение на работатан.

Скорпионите да бъдат също внимателни, особено що се касае до сделки, работа с документи и лични взаимотоношения.

Изберете си перо и вижте какво ви съветват ангелите

Марс е планетата на действието, която управлява нашето желание, нашата мотивация, но и донякъде непостоянна планета, но Дева смекчава в известен смисъл тази енергия. 

Животът се задвижва значително с Марс в Дева. Ще създаваме, учим и споделяме. Време е да се потопим в нашата работа и да се радваме на усилията, които полагаме, защото те ще ни се отплатят.По време на този транзит е възможно да се изострят храносмилателните проблеми и симпатиковата нервна система. Важно е да балансираме стреса, да се храним здравословно, да спортуваме редовно. 

Девата е склонна да мисли твърде много, което обикновено означава, че се притеснява. Решението срещу това е медитация и дълбоко дишане, достатъчно почивка, пълноценен сън. 

Снимка: istock

Коментирай