Свободно време

Тест: 3 орхидеи имат съвет за вас

Изберете си една и вижте

04.08.2021г. / 16 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Орхидеите са едни от най-забележителните и загадъчни цветя. Те символизират силата, красотата, новото начало. Според фъншуй, орхидеите в дома носят положителна енергия и просперитет.

Днес споделяме с вас един забавен тест. Изберете си една орхидея и вижте какъв съвет се крие зад нея. 

1. Ако сте избрали първата орхидея, то вероятно се измъчвате от нещо, което не може да се промени. Какво може да направите? Най-добре се съсредоточете върху това, което зависи от вашите усилия. Не изпитвайте самосъжаление и не играйте ролята на жертва. Докато разрешавате проблемите си, не гледайте на тях като на неразрешим пъзел.  

Опитайте се да излезете от зоната си на комфорт, за да опитате нещо ново и приемете това, което не можете да промените. С времето ще се почувствате много по-добре. Негативното скоро ще отмине. 

Изберете си картина и научете повече за себе си

2. Изборът ви за цвете, разкрива, че скоро вероятно сте преминали през емоционален срив. Очевидно е настъпил момент за промяна, за преразглеждане на вашия приятелски кръг и хората, които ви заобикалят като цяло.

Ако работата не ви удовлетворява, помислете какво се изисква, за да се получи обратното, но се опитайте да не носите служебните си проблеми у дома или в любовната връзка.

Свързани статии

Личният ви живот и физическото и емоционално здраве са най-важни. Понякога е добре да се разделим с това, което ни поставя в застой, дърпа ни назад и ни прави нещастни. Вие сте по-силни, отколкото предполагате. 

10 сигнала, издаващи несигурност

3. Вашата орхидея разкрива, че вие се намирате в преходен период в живота си. Някои от вас са взели мъдрото решение да елиминират токсичните хора от живота си. Ако искате да продължите напред, ще бъде необходимо да се разделите с вашето минало.

Това може да означава да прекъснете нездравословна любовна връзка, взаимоотношения с фалшиви роднини, приятели. Отворете нова страница на вашата история. Новото не бива да ви плаши, а да ви мотивира, защото така късате с един болезнен за вас период. 

По материали от ladyes.ru

Коментирай