Свободно време

Какво е да си роден на границата между Лъв и Дева

Качествата, които се съчетават между тези две зодии

08.08.2021г. / 10 17ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всяка зодия има своите характерни черти. Мястото, денят и часът на раждане определят до голяма степен какъв ще е характерът ни, какви качества ще притежаваме, какви ще сме като хора въобще. В сезона на Лъва няма как да не се запитаме какви са родените точно на границата между Лъв и Дева. Девата е зодиакалният знак, който се нарежда след Лъва в зодиака. Когато сте родени в деня между двата знака, това няма как да не остави своите белези в характера и личността ви. 

Как обичат жените от различните зодии?

Родените между Лъв и Дева точно на прехода между двата зодиакални знака често съчетават качества и от двете зодии. Резултатът е превъзходна комбинация, ръководена от две планети – Меркурий и Венера. 

Какви са родените на границата между Лъв и Дева?

Високо самочувствие и високи стандарти

Когато човек съчетава най-доброто от качествата на две зодии е нормално вътрешно и подсъзнателно това да повишава самочувствието му. Ето защо и стандартите, които преследва, са високи. Девата е прецизна и точна. Тя е педантична във всяко отношение. Има високи очаквания както към себе си, така и към другите. Лъвът е царствен, лидер, водач, който обича светлината на прожекторите. Винаги знае как да привлече внимание и да го задържи с качествата си. 

С кои зодии сте най-съвместими в любовта и връзките

Добри помощници 

Лъвът се управлява от Слънцето, което го прави изключително щедър, топъл и с позитивна енергия. Девата няма толкова ярка енергия, като Лъва, но въпреки това тя обгрижва хората около себе си и им дава всичко от себе си, за да се чувстват добре. Тази зодия вижда всички детайли, които Лъвът вътре във вас пропуска, заслепен от собствените си качества и леко високомерие. 

Постигат всичко, което пожелаят 

Девите се отнасят с голяма отговорност към всичко, което правят. Те са прекрасни в съставянето на план и цели, които да преследват. Обмислят всеки свой ход и внимават в изпълнението му. Лъвовете са по-хаотични, не им е лесно да са така организирани, но пък са изключително трудолюбиви и съсредоточени в това, което правят. Аналитичната страна на Девата помага на Лъва да се фокусира. В комбинация с присъщата за Лъва смелост, хората родени на границата между двата знака умеят да постигат всичко в живота. 

5 цинични зодии, които винаги виждат негативната страна

Те са едновременно силни и изразителни оратори 

Лъвовете се управляват от Слънцето. Това им помага да привличат цялото внимание към себе си, когато се появят сред хора. Лъвовете обожават вниманието на околните. Те се изразяват творчески. Умеят да оставят впечатление у другите. Девите се управляват от Меркурий, планетата на замислените комуникатори. Те са много добри оратори. Умеят да боравят добре с думите. 

5-те най-грижовни зодии

Съчетават работата и удоволствията 

Девата е свързана с шестия дом в астрологията, който е свързан с рутината, работата. Лъвовете са свързани с петия дом, който управлява романтиката, творчеството, страстните проекти. Сливането на тези два зодиакални знака съчетава по много успешен начин работата и удоволствията. Балансът между тези два компонента е изключително хармоничен при родените на границата между Лъв и Дева. Те умеят да бъдат двете страни на една и съща монета във всеки смисъл. 

Коментирай