Свободно време

Пълнолуние в знака на Водолей на 22 август – ще постигаме успехи

Можем да поставим ново начало

22.08.2021г. / 11 29ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 22 август ни очаква второто за това лято и за тази година пълнолуние в знака на Водолей. Предишното в този зодиакален знак бе през юли. Пълнолунието във Водолей, наричано още синя Луна, е в тясна връзка с Юпитер - планетата на късмета, оптимизма и успеха.

Това ще улесни взаимодействието с близки, приятели, ще създаваме с лекота връзки. Лунното събитие се случва малко преди Слънцето да влезе в знака на Дева, което означава, че ни подтиква да вземем решения и да направим подобрения в живота си. 

Венера влиза във Везни – време е за любов

Пълнолунието през август ще ни вдъхнови да прегърнем своята индивидуалност и да направим необходимите корекции, за да дадем тласък на личните си намерения. 

В астрологията, пълнолунията са енергийният връх, който кара емоциите ни да се повишава. Имаме чудесна енергия за създаване на нещо ново. Ще можем да довършим теми, които са възникнали в периода на предишното пълнолуние във Водолей през месец юли. 

Ретрограден Уран в Телец - време е за промени и новости

Сега ще имаме желанието да се отдадем на най-иновативните си идеи и да намерим творчески начини да изразим своята индивидуалност. Енергията на Водолея се състои в това да не се водим от тълпата, а да се движим според собствения си ритъм. Моментът е подходящ да се освободим от остарелите традиции, да направим корекции в правилата, които избираме да следваме, да видим новите перспективи, да сме по-смели. 

3 карти разкриват какво ви очаква през септември

Хубаво е по време на пълнолунието да намерим нашето си местенце, в което да се насладим на собствената си компания... Може да медитираме, да визуализираме бъдещето, което искаме да създадем за себе си, да си създадем стабилен план за това как да постигнем желаното. Водолеят ни вдъхва решителност и активира нашата креативност. 

Можем да активираме промяната, свободата, да правим нещата по различен начин, излизайки от зоната си на комфорт. 

5 зодии, които ще се радват на пари до края на 2021

Пълнолунието насърчава иновациите, растежа и това да погледнем на нещата през нова гледна точка. 

Женски хороскоп за септември

Тъй като по време на това пълнолуние, Слънцето завършва своето пътуване през знака на Лъва, ще имаме допълнителен тласък на хубава енергия, от която трябва да се възползваме. 

Юпитер, който сега е ретрограден в знака на Водолей, също е свързан с това пълнолуние, което прави енергията му много активна.

Юпитер разширява това, което докосва, така че е вероятно всичко, което се проявява за нас, да бъде силно, смело, за да го видят всички.Ще ни бъде по-лесно да вземем ясно решения. На по-дълбоко ниво ще се свържем с енергиите на нашето минало, за да ги използваме като актив за своето бъдеще. 

Независимо къде се намираме сега, космическото събитие ни напомня да не се страхуваме, защото ни очакват хубави неща. 

Снимка: istock

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати