Свободно време

Дневен хороскоп за 25 август

Телци, работоспособността ви е висока, но за сметка на нея инстинктът ви за самосъхранение е твърде слаб

25.08.2021г. / 05 56ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Какви емоции и преживявания ни очакват на 25 август, ще разберем от дневната астрологична прогноза на Петя Георгиева.

Овен

Ще се справите неочаквано добре с практическите си задачи и всички проекти, свързани с тях, ще реализират напредък. Леки промени ще претърпят и деловите отношения. Партньори, които до скоро са приемали препоръките ви с леко недоверие, ще ви помолят да споделите опита си пред членовете на екипа им.

Телец

Работоспособността ви е висока, но за сметка на нея инстинктът ви за самосъхранение е твърде слаб. Ще ви е трудно да прецените степента на риск при някои инициативи или пък ще сте нереално сигурни в предстоящия успех. Не се ангажирайте с непознати дейности, за де не претърпите загуби.

Близнаци

Ориентирайте се предимно към рутинната си текуща работа при това без да си губите времето с необмислени експерименти. Всяко отклонение към странични занимания ще бъде забелязано от шефа или колегите ви и ще предизвика недоволство.

Рак

Две са силните ви страни днес. Творческият потенциал и готовността да проявите разбиране към чуждия начин на мислене. Бихте могли да довършите изоставените сложни занимания или да решите споровете, помрачаващи личните отношения.

Коментирай