Свободно време

Таро карта за 2 септември

Не забравяйте днес да направите практика за благодарност – много е лесно

02.09.2021г. / 08 17ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Асо чаши – ден за емоции, за близост и любов. Това е карта на чувствата и на емоционалния поток, който се излива от сърцето. Символизира способността да даваме и получаваме. Не забравяйте днес да направите практика за благодарност – много е лесно. Просто затворете очи, поставете ръце върху сърцето си и мислено благодарете за това, което имате, което сте получили и което сте постигнали в живота си. 

Съвет за деня – Крал на чашите се появява от тестето, когато сме успели да овладеем емоциите и да ги вложим в творчество. Той е свободен и може да управлява чувствата си. Напомня ни да сме щедри и да даряваме, да помагаме на по-слабите.  

В работата: Прекрасен ден за творческите професии, за бизнеса и за всички, които работят в здравния сектор и науката, като цяло. Днес не забравяйте щедростта и помагайте на по-неопитните от вас. Възможно е и вие самите да получите помощ.

За влюбените и семейните: Много емоционален ден, но появата на Крал чаши говори за овладени емоции и за зрелост в отношенията. Опитайте да не допускате чувствата да вземат връх над вас.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай