Свободно време

Таро карта за 15 септември

Давайте днес!

15.09.2021г. / 05 29ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Паж мечове.

Паж мечове е символ на логиката. Той не следва никой друг, а се опира на собствения опит и разчита на собствената си истина. Той е любопитен и жаден за знания. Ден, пълен с интересни предизвикателства! Стига да имате очи, за да ги видите. Енергията на Паж мечове може да ви вдъхнови за новото и непознатото, стига да успеете да се потопите в неговата енергия.

Съвет за деня – Сила.

Сила ни вдъхновява за правилни постъпки, за щедрост и великодушие. Само тогава пред нас ще се прояви път за издигане. Издигаме се в работата, сред обществото и в отношенията с близките.

В работата:

Ще има стремеж да се разбере всеки аспект и да се види цялата картина. Вдъхновение е най-точната дума за днес. Изпитвате ли чувство за вдъхновение ще имате един успешен и ползотворен ден в работата. Не забравяйте и съвета на аркан Сила, постъпвайте правилно.

За влюбените и семейните:

Давайте днес! Подарете вниманието на половинката си, кажете, че я обичате. Направете хубав жест или подарък от сърце. Паж мечове ще ви подтиква да сте логични и разумни, но вие се вслушайте в съвета на аркан Сила и отворете сърцето си за любовта. Прощавайте, бъдете великодушни.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай