Свободно време

Пълнолуние в знака на Риби – емоциите се повишават

Нептун също се намесва

20.09.2021г. / 15 54ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 21 септември ни очаква пълнолуние в знака на Риби. Възможно е да усетим неговата енергия дни по-рано и да сме изключително чувствителни, но и креативни, много по-интуитивни.
Рибите се управляват от стихията на водата, а Луната обича да бъде във водни знаци. Именно чрез приливите и отливите Луната изразява пълния си енергиен потенциал.

В астрологията Луната представлява нашите емоции, женската енергия. Също така, Луната е свързана и с нашето усещане за сигурност.

Женската енергия присъства при всички и по време на пълнолуние може да открием проблеми, които възникват, когато става въпрос за връзката ни особено с жени. Понякога можем да видим това да се разиграва в значими женски взаимоотношения.

Кои са четирите най-флиртуващи зодии

Разбира се всяко пълнолуние ни влияе в зависимост от нашите собствени индивидуални космически енергии. Но като цяло, пълнолунията представляват осветяване, кулминация, върха на лунния цикъл.

Намислете си желание и вижте кога ще се сбъдне

Пълнолунието в Риби е свързано със събития, които се разгръщаха в началото на септември, когато бяхме свидетели на новолунието в Дева, но също така са свързани със събитията от март месец, когато имаше новолуние в Риби. Или казано накратко – това новолуние беше началото на историята, която сега е достигнала своя връх. Помислете дали може да създадете за себе си определени връзки в периода между март 2021 и сега. Каквото и да се появи пред вас, вие сте в кулминационния момент.

По време на пълнолуния ни се дава възможността да се освободим от нещо, което ни тежи в живота. Можем да поставим началото на своите намерения в тази посока.

Марс влиза във Везни – кои зодии ще се радват на подкрепата му

Помислете за това, което вече не искате да държите. Разделете се с него с любов и благодарност, дори и да е било нещо отрицателно. След това поемете енергията на пълнолунието.

Любовен хороскоп за септември

Нептун, планетата на илюзиите, мечтите и интуицията е много активна по време на това пълнолуние. В астрологията се смята, че когато Нептун е активен, той може да създаде малко мъглива енергия. Да виждаме разни красиви неща, неспособни обаче да видим какво ни предстои.

Възможно е да ни е трудно да вземем ясни решения. Нептун ще предизвика и нашите емоции. Има вероятност да не успеем да анализираме това, което чувстваме и да се объркаме.

Пълнолунието ни кани да се свържем с нашите чувства, да помислим как се усещаме в момента. Ако можете да определите вашите усещания само с 3 думи, кои ще са?

Пълнолунието в Риби ще е особено продуктивно за тези от вас, които се занимават с творческа работа. Въпреки че енергията му може да доведе до известна емоционална нестабилност, важно е да се опитаме да запазим баланса, да не задържаме емоции, но и да не им позволяваме да ни водят към грешни решения.

Снимка: istock

 

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 години )
Здраве и красота
Свободно време