Свободно време

Кои са четирите най-флиртуващи зодии

Любовчиите на зодиака

16.09.2021г. / 12 46ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Зодиите определят до голяма степен каква ще бъде личността ни, с какъв темперамент ще сме, как ще приемаме света и как ще се отнасяме към него и околните. Астрологията влияе и върху любовния ни живот и отношението ни към любовта и връзките. Флиртът също влиза в това число и затова някои зодии имат по-голяма склонност да флиртуват. Флиртът ги зарежда, кара ги да се чувстват живи, да търсят приключения и да се чувстват добре.

Как се държат различните зодии, когато харесват някого

Зодиите, които са големи флиртаджии, обикновено са под влияние на планетите Венера или Нептун. Венера е владетелката на любовта, хармонията, романтиката. Променливите и въздушните знаци в повечето случаи са по-склонни към залитане към флирт и забавления. Те носят чар и обаяние, на които другите не могат да устоят.

Кои са зодиите, които са сред най-големите флиртаджии в зодиака?

Близнаци

Близнаците са една от най-комуникативните зодии. Те обичат да общуват постоянно. Флиртуващи са по природа, както повечето въздушни знаци. Те са адаптивни и променливи в комуникацията и отношенията с околните. Обичат да бъдат в центъра на вниманието. Флиртът е начин да погалят егото си и да се почувстват приети, харесвани, чаровни. Близнаците обичат играта във всичките ѝ смисли. Те рядко се ангажират със сериозни намерения. Дори да са обвързани, това няма да им попречи да флиртуват. Невинаги флиртът им е целенасочен към изневяра. Правят го просто за да се забавляват. Много често използват думите и майсторството си в общуването, за да привлекат внимание и да направят впечатление. Умеят да поддържат разговора интересен, а това често поражда интерес у отсрещната страна. Другите често бъркат отношението на Близнаците с любовен интерес. В много случаи те просто се отнасят приятелски, но подсъзнателно прекрачват границата.

6 причини огнените зодии да се справят по-добре в любовта

Лъв

Лъвовете са изключително чаровни. Те обичат светлината на прожекторите. Всичко, от което имат нужда, е внимание и обожание. Чувстват се все по-силни и обаятелни, когато са харесвани. Затова и търсят флирт – за да повишават самочувствието си и да стимулират самооценката си. Тази зодия обича приключенията. Готови са да се впуснат в шеметни завоевания, без много да мислят. Страхотни ухажори са. Ще направят всичко възможно, за да ви впечатлят и ще успеят. Лъвовете не се отказват до последно, докато постигнат целта си да покорят някого, щом са решили. Представителите на тази зодия не се страхуват да покажат чувствата или интереса си, дори да бъдат отблъснати.

3 зодии, които могат да са сродни души на Близнаците

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 години )