Свободно време

Таро карта за 13 октомври

При някои влюбени тези карти може да означават, че искат да узаконят връзката си

13.10.2021г. / 08 14ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Справедливост – ден, в който може да се наложи да се сблъскате с институции, документи, юридически дела и въпроси. Възможно е да ни се наложи да се съобразяваме с висшестоящите, с наредби и закони. Възможно е също да се почувстваме извън баланс и да направим стъпки към постигането му.

Съвет за деня – Сила – това е карта за вътрешната сила. Като съвет към Справедливост може да означава, че силата невинаги е физическа, нито е в намерението, понякога тази сила, която идва от реда, правилата и законите, както и от властта се оказва с по-голямо значение. Структурата и законът ни дават както възможности, така и ограничения.

В работата: Възможно е развитието на нещата в служебните дела да не ни е по вкуса днес. Налага се да се съобразяваме с договори, срокове, укази и документи от всякакъв характер. Силата ни е в спокойното приемане на нещата такива, каквито са. Когато сме спокойни решенията и възможностите идват по-лесно и сякаш от нищото.

За влюбените и семейните: При някои влюбени тези карти може да означават, че искат да узаконят връзката си. Планове за сватба. Някой днес може да събере сили и да предложи на любимата си брак. Но има и такива, които ще съберат най-накрая сили, за да сложат край на нещо, с което не са съгласни, като това може да е дори бракът. Днешните решения могат да бъдат много крайни и да носят необратими последици. Затова внимавайте и обмисляйте всичко по няколко пъти.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай