Свободно време

Ролята на храненето за човешкото здраве – на фокус в Линия Здраве

В ефира на Bulgaria ON AIR специален гост по темата е д-р Людмила Емилова

25.11.2021г. / 14 05ч.
Мария Дуковска
Снимка: "Линия "Здраве", Bulgaria ON AIR.

Снимка: "Линия "Здраве", Bulgaria ON AIR.

Как да живеем и да се храним така, че да съхраним своето здраве? Тази неделя, 28 ноември, специален гост по темата в студиото на различното здравно предаване „Линия „Здраве“ в ефира на Bulgaria ON AIR ще бъде д-р Людмила Емилова.

Точно в 9:30 часа, в разговор с водещата на предаването Яна Данаилова, специалистът ще запознае зрителите в ефира на телевизията със значимостта и ролята на здравословното хранене за човешкото здраве.

Д-р Емилова ще разкаже повече за плодолечението и гладолечението, благодарение на които е помогнала за подобряване на здравословното състояние на стотици пациенти.

В пъстрото студио на предаването диетологът ще разкрие кои са факторите, които могат да повлияят за превенция от разпространените сред обществото затлъстяване и развитие на метаболитен синдром.

Кои храни са най-полезни и каква е ролята на детокса за съхранение на човешкото здраве? Не пропускайте отговорите на тези и още въпроси от д-р Людмила Емилова в различното здравно предаване „Линия „Здраве“ – на 28 ноември, от 9:30 часа, по Bulgaria ON AIR.

Коментирай