3. Играчът

Един от типовете мъже, с които със сигурност е добре да избягвате обвързване – това е играчът. Никога не може да сте сигурни, че ви е верен. Никога не можете да сте сигурни, че не ви върти на пръста си, докато върти още куп жени. Такива мъже винаги знаят какво да кажат, за да ви омаят. Дори да се усъмните в него, той ще намери начин да замъгли преценката ви и да ви разколебае в съмнението ви. Играчите просто не искат сериозна връзка. Не се опитвайте да разберете специфичната му фобия към обвързването. И не се надявайте, че за вас ще направи изключение.

10 типа хора, с които никога не трябва да имате връзка

Още по темата

4. Нарцисът

Нарцисите са хора, които имат проблеми с егото, а понякога имат и социопатични наклонности. Те не се обвързват истински с никого освен със себе си. Често може да объркате нарциса с неангажиращия се мъж или с играча, но нарцисите определено са по-опасният типаж мъже, с които е добре никога по никакви причини да нямате връзка. Нарцисите могат да ви причинят сериозни емоционални проблеми и дори да ви доведат до депресия, объркване, загуба на достойнство, самочувствие, самоувереност. Ако усетите, че имате връзка с нарцис, по-добре бягайте възможно най-скоро.

4 типа мъже – как да свалите всеки от тях?

5. Мъжът, който не намира време за вас

Има един тип мъже, които ви уверяват, че са влюбени във вас, но комуникацията ви е предимно в писмена форма. Пишете си съобщения, излизате по срещи, но с него никога не можете да си направите план. Той ви търси, когато реши, че е свободен за вас. Никога не излизате на среща, когато на вас ви е удобно или когато и където вие сте предложили. Той често отменя срещите ви в последния момент или се извинява, че не може да говори сега по телефона. На думи е много влюбен, но действията му показват съвсем друго.