Свободно време

Месечен хороскоп за декември

Как ще се справи всяка зодия през последния месец от 2021-а година

01.12.2021г. / 15 50ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

За представителите на вашия знак предстои един наистина вълнуващ месец, грандиозно изпращане на текущата година. Планетите буквално ще си организират „празнично шествие“ във вашия знак – Марс ще влезе, Меркурий ще излезе, а след него и Слънцето. Новолунието и Слънчевото затъмнение ще се засекат или по друг начин казано, предстоят динамични събития. Често ще сте в ситуация на сложен избор, разногласия, необходимост да се адаптирате към условията. Ако някой от събеседниците ви греши, не бързайте да го разубеждавате, дайте му възможност да размисли самостоятелно.

Ако някой от партньорите ви иска промяна на условията за съвместна дейност, помислете внимателно. Може пък промяната да ви устройва и вас. Идеите ви ще предизвикат интерес, ако си осигурите достатъчна и достоверна информация. Ще разполагате и с удобни условия за пътешествия, на които ще създадете нови, дълготрайни и полезни контакти.

5 таро карти разкриват какво ви очаква

Козирог

Три са планетите, чието влияние ще е съществено за динамичния ви стереотип: Меркурий, след 13-та дата, Венера, която ще премине в ретроградно движение след 19-та дата и Слънцето, което ще навлезе във вашия знак на 22-ра дата. Опитайте се да създадете баланс между професионалния и личния живот. Участвайте активно в екипните дейности и то без да „дърпате чергата към себе си“, т. е. не се опитвайте да изтъквате индивидуалните си заслуги. Залагайте на колективните, старайте се да поддържате живи партньорските отношения. Напредъкът ви в следващите няколко месеца ще зависи именно от тях.

Контактите ви ще са активни, а публичните изяви – повече от обикновено. Ще привлечете вниманието на партньори, с които сте работили в миналото, ще обмените опит и ще усвоите нови умения чрез които ще разширите сферата си на дейност. В самия край на годината е много вероятно да получите парични постъпления и да направите значителна покупка, за която от доста време си мечтаете.

Зодиите с най-силна интуиция

Водолей

Подредете програмата си така, че да не прехвърляте проблемите „от болната глава – на здравата“ или по-точно да не прехвърляте ангажиментите, които са ви неприятни от текущата година в следващата. Първоначално ще получите окуражаващи резултати от проекти, с които сте се справили преди време. Фактът, че сте взели под внимание не само своите интереси, но и тези на партньорите, ще стабилизира позициите ви, ще открие пред вас нови възможности за изява и съответно за повишаване на доходите.

Във ваш интерес е да работите върху взаимоотношенията си. Да изгладите различията и да се възползвате от слабите места на конкуренцията, която със сигурност ще се активира. Необходимостта да се справите с голямо количество информация леко ще ви изтощи, но приемете, че е задължително да я проверявате и анализирате внимателно. Не отхвърляйте онова, което на пръв поглед ви изглежда безполезно.

Риби

За да се справите с важните въпроси ще ви е нужно съдействие и външна намеса, но това не означава, че трябва да следвате дадените препоръки буквално. Комбинирайте ги и се опитайте да обобщите най-важното. Социалният ви живот ще е по-интензивен от обикновено, но пък и успехите ви ще бъдат забелязани от по-широк кръг участници. След външна намеса ще успеете да довършите проект, с който се занимавате от доста време и като заслужена награда за края на годината, да получите съответните приходи от него.

В случай, че сте си набелязали дейности, като покупко-продажба на недвижимост, преместване на ново място или организиране на някакво пътешествие, е почти сигурно, че ще ги реализирате. Окончателно ще намерите решение и на юридически казуси, отнасящи се до разпределяне на наследство, погасяване на задължения, прекратяване на делови или семейни отношения, което няма как да не ви зарадва.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )