Свободно време

Марс влезе в знака на Стрелец – не е подходящо да създаваме любовни връзки

Очаква ни динамичен период

15.12.2021г. / 11 35ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 13 декември Марс, планетата на действието, агресията и страстта, влезе в знака на Стрелец. Там ще остане до 24 януари. Стрелецът е огнен знак, а когато Марс премине в него, ние усещаме повече мотивация, оптимизъм, вяра. Стремим се към изобилие, по-амбицирани сме. Това е специален транзит, през който можем да се пренастроим да мислим по-позитивно, да посрещнем с нови надежди новата година.

Годишен хороскоп за 2022 – обща прогноза

Ще се чувстваме леко, след като почти измина една трудна година за много хора. Някои от нас ще пътуват, ще търсят нещо ново за себе си, приключения. Стрелецът е знак на движение, пътуване. Можем много да направим за себе си а именно, да следваме своите желания и да се отдаваме на дейности, които ни носят позитивна енергия.

Любовен хороскоп за 2022

Въпреки това, периодът не е особено добър за започване на сериозни любовни взаимоотношения, а по-скоро ще се нуждаем от това да задоволим сексуалните си желания, да експериментираме с различни партньори. За разлика от Марс в Скорпион, който отмина, знакът на Стрелеца обича свободата, забавленията.

Женски хороскоп за 2022 година

До 24 януари ние ще бъдем изпълнени с енергия и динамика, ще искаме повече да се забавляваме. Пътуването до нови дестинации и проучването на нещата ще ни поддържат в настроение. Ще изследваме нови хоризонти, ще създаваме нови контакти. Но трябва да внимаваме в комуникацията, за да не нараним любимите си хора, тъй като Марс е планета на агресията.

5 здравословни навика за 2022

По-бързо ще взимаме решения, ще сме по-уверени, но все пак не бива да сме безразсъдни, за да не се окаже, че сме сбъркали. Лесно ще ни забелязват, ще впечатляваме. Този транзит ще бъде благоприятен за родените под знака на зодия Овен, Лъв и Рак.

Стрелецът обича да излиза от своята зона на комфорт, ето защо и този транзит може да ни накара да видим картината на живота ни от друга перспектива. Много невъзможни неща да ни изглеждат разрешими, постижими.

Докато Марс е в Стрелец, той носи ново начало за хората със Слънце или асцендент в Стрелец, както и за тези със Слънце или асцендент в Дева. Ще постави фокуса върху взаимоотношенията при онези в чиято рождена карта е със Слънце или асцендент в Близнаци.

Снимка: istock

 

Коментирай
Свободно време