Свободно време

Таро карти за 2022 за всяка зодия

Каква година ни очаква според картите Таро

07.01.2022г. / 12 17ч.
Нина Иванова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец: Петица жезли

Тази карта е предупреждение да внимавате в битките си, Стрелци. За вас е известно, че обичате конкуренцията и в това няма лошо, но е важно да избирате как водите битките, така че да избегнете да нараните хора, близки на сърцето ви. Това, което може да направите е да водите споровете си цивилизовано, без крайности и без да излизате от контрол. Това ще ви помогне да запазите позициите си през годината и да берете плодовете на труда си.

3 зодии ще имат повече пари през 2022

Козирог: Двойка мечове

Тази карта символизира забавяне. Трябва да се направи някакъв избор, но нямаме достатъчно информация и се налага да изчакаме, за да можем да действаме. Това, което ще ви изненада, Козирози, е че пред вас пътят ще се разклони в различни посоки и вие ще трябва да вземете решение по коя пътека да продължите. Възможно е да се чувствате объркани, докато взимате решението си, затова се доверете на интуицията си, за да изберете правилния път за вас. След това продължете смело и се насладете на подаръците на съдбата.

Водолей: Луната

Картата на Луната символизира светът на Ин, който е свързан с нашите най-съкровени мисли и чувства. Може да изпитвате известен емоционален дискомфорт и несигурност; несигурност в плановете или намеренията на други хора, несигурност за най-правилния начин на действие или страх от неизвестното. Страхът ще ви отведе далеч от постигане на целите ви. Ако игнорирате гласа на страха и изоставите негативните мисли, ще имате успех. Променете начина, по който приемате информация и помислете за важните неща. Опитайте се да мислите за тях в позитивен аспект и това ще ви се отрази благоприятно.

Риби: Тройка чаши

Тройките в Таро означават ума, тялото и духа, като триъгълната природа на тройките представлява основата, върху която наблюдаваме и надграждаме изборите, които правим. Риби, очаква ви година на щастие. Ще надградите постиженията си досега и ще се радвате на успехите си. Това, което може да ви изненада неприятно е, ако забравите за своите задължения и отговорности. Напомнянето, че имате несвършена работа няма да е приятно, затова не се отпускайте от задълженията, които имате. Бъдете целеустремени към това, което желаете да ви се случи, не се разсейвайте от други хора или ситуации. Фокусирайте се и ще постигнете големи успехи.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
rabotim si nistoo povexe posokite moje da se smenyat postoyannoo spokoino jiveem spored denyaa takace vseki den moje da se promenya kakto na nas nie e ydobnoo celuvki
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )