Свободно време

Таро карти за 2022 за всяка зодия

Каква година ни очаква според картите Таро

07.01.2022г. / 12 17ч.
Нина Иванова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв: Глупакът

Лъвове, картата за вас през тази година е Глупакът. Нейното основно послание е оптимизъм и ново начало. Това означава, че 2022-ра за вас ще мине под знака на промяната и започването на нещо ново. Важно е обаче преди да стъпите напред към новото, да сте сигурни, че посоката ви е правилна и че сте си поставили реалистични цели. Движете се напред, но с внимание, за да сте сигурни, че вашият вроден оптимизъм не ви заслепява да видите някои по-тежки реалности.

Женски хороскоп за 2022

Дева: Кралица на пентаклите

Тази карта е мъдра и концентрирана. Това говори, че вие, скъпи Деви, ще трябва да се съсредоточите в смисъла на нещата през новата година и да се стремите да стигнете до истинското им значение. Ако се справите с тази задача, успехът ви очаква, а с него и финансовите дивиденти. Възможно е повишение и увеличаване на материалното ви състояние. Но не се отпускайте и не прекалявайте с излишните харчове, замаяни от успеха си.

Везни: Йерофант (свещеник)

Везните ще трябва да се съобразяват със социалните норми, да играят по правилата и да правят това, което е необходимо, издава тяхната таро карта за 2022-ра. Това означава да издигнат на следващо ниво съществуващите партньорства, било то в личен или професионален план. Ще им се наложи да устояват на изкушения и предизвикателства, за да задържат отношенията си лоялни, но със сила и постоянство ще се справят.

Годишен хороскоп за 2022

Скорпион: Дяволът

Тази таро карта показва несъответствие с Духа и изкривен мисловен процес, който предизвиква животински инстинкти. Дяволската карта представлява също страст, удоволствие, сексуално желание, циклене в извършването на излишни неща, привързаност и понякога пристрастяване. За вас, скъпи Скорпиони Дяволът носи посланието, че е време да изоставите токсични връзки, навици, работа, която не ви радва или удовлетворява. 2022-ра е годината, през която ще можете да се освободите от тези неща, които ви носят негативи и да прекъснете омагьосания кръг, в който може би се въртите от известно време насам. Имате много сила в себе си и тя ще ви помогне да продължите напред, стига да направите необходимите промени.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
rabotim si nistoo povexe posokite moje da se smenyat postoyannoo spokoino jiveem spored denyaa takace vseki den moje da se promenya kakto na nas nie e ydobnoo celuvki
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )