Свободно време

Таро карта за 17 януари

Не се съпротивлявайте на жестовете и приемете грижата и доброто

17.01.2022г. / 09 05ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Кралица на чашите е емоция и грижа. Тя може да ни се яви днес, като скъп човек, който е загрижен за нас или като емоционален подарък от съдбата – нова работа, нови възможности и перспективи. Това може да сте и вие и да се погрижите за любим на сърцето ви човек. Картата е символ и на плодородието, на материализирането на желанията ни.

Съвет за деня – Глупакът в комбинация с Кралица на чашите ни съветва да приемем всички подаръци на съдбата днес с отворено сърце и обятия. Не се съпротивлявайте на жестовете и приемете грижата и доброто, което някой ви предлага.

В работата:

В работата може да успеете с нечия помощ и да получите нечия подкрепа. Ако се нуждаете от съвет и напътствие не се колебайте да го потърсите, защото ще ви бъде дадено от сърце.

За влюбените и семейните:

Хубава енергия на взаимност, споделени емоции и мечти. Особено добър ден за новите връзки, но и по-дългогодишните партньорства ще се насладят на взаимна грижа и лекота в отношенията. Някой може да сбъдне мечтите си за взаимност и връзка с желан човек точно днес.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай
Свободно време