Свободно време

Какво ви очаква до края на 2022 според нумерологията

2022 година е под влиянието на числото 6

14.09.2022г. / 10 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Нумерологична прогноза за хора, родени на 4, 13, 22, 31 на всеки месец

Интересите ви ще се разширят, както и желанието ви да придобиете нови знания, умения. Важно ще бъде да не взимате прибързани решения по отношение на кариерата и бъдете в крак с това, което се случва около вас. В работата бъдете внимателни през юни и септември. За семейните годината ще е хубава, необвързаните също ще могат да намерят нова любов. Внимавайте с парите назаем и как инвестирате средствата си. През преходните сезони не неглижирайте здравето си.

Камъни за всяка зодия за 2022

Нумерологична прогноза за родените на 5, 14, 23 на всеки месец

Очакват ви успехи в работата или ако развивате бизнес, но се опитайте да поддържате баланс между приходи и разходи. Пари няма да ви липсват, но не харчете всичко спечелено за удоволствия. В любовен план са възможни възходи и по-слаби периоди. Ще бъде важно да не се поддавате на негативни емоции. Търсете приятни занимания, с които да се разтоварвате.

Таро карти за 2022 за всяка зодия

Нумерологична прогноза за родените на 6, 15, 24 на всеки месец

За вас до края на 2022 е период на преобразяване и трансформации. Може да започнете да печелите повече, но това ще ви изкушава и да харчите повече. Някои от вас може да получат така желаното повишение в работата. Хубавите пътувания ще ви носят положителни емоции, но внимавайте като шофирате.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 2 години )