Свободно време

Таро карта за 22 март

Асата в Таро са първоначалната сила, която въвежда началото на нов цикъл и стартова площадка към нови преживявания, пътувания

22.03.2022г. / 08 38ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Асата в Таро са първоначалната сила, която въвежда началото на нов цикъл и стартова площадка към нови преживявания, пътувания, трансформация. Когато това се случва под знака на чашите става дума за отваряне на сърцето и емоциите, които сякаш се изливат навън. Дава ни се потенциал за емоционална хармония, по-дълбоко разбиране на нашето емоционално ядро, прошка и всъщност влюбване. Днес нашите емоции се раздвижват, което води до някакво емоционално освобождаване; може да открием, че се смеем и плачем, докато сърцето ни се отваря. Това е картата на влюбването; независимо дали това е към друг човек, или на осъзнаване на връзката със себе си; или работа, която ни вълнува от сърце; или ново хоби, което ни носи емоционално удовлетворение и радост. Може също да представлява бременност. Това е карта на излекуваните емоции, когато вече не потискаме това, което наистина чувстваме.

Съвет за деня – Умереността е свързана с интеграцията – смесваме различни неща, за да постигнем балансиран резултат; това може да бъде семейство, приятели, избори, идеи, системи от вярвания, енергии, които ще създадат нещо много по-ценно от отделните му части. Фразата, която върви с тази карта е „всичко в умерени количества“, това означава, че не излизаме навън всяка вечер, но не сме и отшелници, това означава, че работим усилено, но имаме време и за почивка, това означава, че ни е позволено понякога да скърбим, но можем също да внесем радост в живота си. Тази карта е тук, за да ни посъветва да се справим чрез умереност с емоциите, които бликат от Асо чаши.

В работата: Вложете творчество и покажете емоция в работата си. Не потискайте своята творческа, свободна и емоционална натура дори да работите в най-скучния офис на света. Подхранвайте своите емоционални нужди дори и на работното място. Не блокирайте емоциите.

За влюбените и семейните: Карта на влюбването, на преоткриването на партньора. Но не забравяйте и съвета на карта Умереност и търсете баланса.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай