Свободно време

Видеорецепта със скариди от финала на конкурса „Вкуси света с Az-jenata.bg“

Ето и втората рецепта от финала на конкурса

04.04.2022г. / 08 50ч.
Аз жената
Снимка: Az-jenata.bg.

Снимка: Az-jenata.bg.

Кулинарният конкурс „Вкуси света с Az-jenata.bg“ е към своя край. Благодарим сърдечно на всички, които се включиха в надпреварата. Пожелаваме ви още много чудни и вкусни вълшебства, които да приготвяте с обич за близките и приятелите си.

Как приключва конкурсът?

Финалистите получиха предизвикателство от Теодора Бонева, жури в конкурса, да изпратят видеорецепта на свое любимо ястие, която да споделят с читателите на Az-jenata.bg. Радостина Гюрова и Калина Иванова изпратиха своите видеорецепти, които ние ще публикуваме с тяхно разрешение.

Победител в конкурса е Радостина Гюрова, която получава наградата кафемашина и временна рубрика в Az-jenata.bg. Честито!

Неин подгласник е Калина Иванова, която получава награда хлебопекарна.

Тук можете да видите рецептата, която ни сподели Калина Иванова. Това е нейното кулинарно предложение със скариди.

 

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FAzJenata%2Fvideos%2F962712021103413%2F&show_text=false&width=560&t=0" width="560" height="314" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>

 

Конкурсът се осъществява с подкрепата на столична верига хипермаркети HIT Max и онлайн супермаркета Shop.gladen.bg.