Карта на деня – Слънцето. Тази карта е символ на късмета и щастието. То е чиста енергия, която не е добра или лоша, тя просто е. Силата ѝ е неограничена и дава живот на всички ни. Плодородие, изобилие, здраве, щастие, радост и любов, всичко това може да бъде намерено в слънцето. Днес се очертава да е ден със силна енергия.

Съвет за деня – Рицар чаши. Това е карта, която обръща внимание към скоростно получаване на някаква новина, нещо, което ви тревожи, ще получи своя положителен отговор и развръзка.

В работата:

Изпитваме нетърпение да довършим нещо, може би имаме срок, който трябва да спазим. Пазете се от недоглеждане на важни подробности. Може да има сблъсък на идеи и авторитети, но като цяло е успешен ден.

За влюбените и семейните:

Хубав ден за любовта, разговаряйте, намерете общо занимание с любимия и се пазете от конфликти, защото енергията е преобладаващо мъжка, и ако давате превес на желанията на егото си може да избухне спор. Днес е благоприятен ден за хората без партньор, защото могат да срещнат интересен човек, но не бързайте с мечти, а си дайте време да го опознаете.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.