Свободно време

Таро карта за 2 май

Ден, в който да оценим всичко, което ни заобикаля

02.05.2022г. / 06 07ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Деветка пентакли.

Това е малка аркана, която символизира задоволството от живота и благополучието, богатството и изобилието. Днес е ден, в който да оценим всичко, което ни заобикаля. Ден за успехи и задоволство.

Съвет за деня – Четворка чаши.

Това е карта, която ни кара да се вгледаме в това, което имаме и да си дадем сметка кое заслужава нашата енергия и нашето внимание. Възможно е да сте недоволни от нещо, но винаги имате избора накъде да насочите своето внимание.

В работата: Днес имате всички основания да се чувствате спокойни и доволни, и ако усещате, че не е така, то си спомнете съвета на Четворка чаши. Всичко при вас е стабилно, няма причини за недоволство, но вие сами трябва да решите на какво да давате вниманието си.

За влюбените и семейните: Не преувеличавайте недостатъците на любимия човек. Насочете фокус към нещата, които харесвате и ги вербализирайте. Вашата подкрепа и одобрение са важни за любимите хора.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай