Свободно време

„Лятото на островните цветя“ от Мина Голд

Руините на любовния живот и новата надежда

05.07.2022г. / 05 54ч.
Михаела Лазарова
Корица: "Лемур"

Корица: "Лемур"

Когато Анна застава пред руините на любовния си живот, тя иска само едно: да бъде далеч от Хамбург. Без повече отлагане тя се премества на нидерландския морски остров Тексел с любимия си миниатюрен дакел Принц Хари. Там тя се надява да осъществи мечтата си за собствен цветарски магазин, в който да може да глези клиентите си с цветни букети и ароматно кафе. Но новото начало се оказва по-трудно, отколкото си е представяла, защото упоритите островитяни бойкотират магазина ѝ.

И сякаш това не е достатъчно, Анна се сблъсква с мрачна тайна от детството си, от която винаги е бягала. За щастие среща очарователния биофермер Люк и прекрасната си съседка Роуз, които са добронамерени и пълни с идеи.

Мина Голд е родена през 1987 г. и е завършила Европейска литература. Работи като коректор и редактор на свободна практика. Любовта си към красиви вещи тя изразява чрез своя марка за бижута. Живее в Нойкьолн, Берлин, заедно с кучето си Розали и колекцията си от книги. “Лятото на островните цветя“ е първият ѝ роман, издаден от Penguin Random House.

Още за книгата

Дата на издаване

2021

Издателство

Лемур

ISBN

978-619-7581-13-3

Корична цена

17.90 лв.

Брой страници

416

Размери на изданието

14/20

Корица

Мека

Дизайн на корицата

Декитас

Жанр

Художествена литература; романтика

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати