Свободно време

Венера преминава в Рак на 17 юли - любовта се променя

Периодът носи успехи

15.07.2022г. / 12 14ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 17 юли планетата на красотата, парите и любовта Венера ще премине в знака на Рак. Тук тя ще остане до 20 август. Когато Венера се намира в този кардинален знак тя е подхранваща, защитна, предпазлива, но и плодородна. Ние преживяваме много емоционални възходи и падения в любовта под това влияние, тъй като нашата чувствителност се повишава.

Ставаме по-нежни, романтични и привързани. Любовта на Рака е отдадена, топла и всеотдайна. Ние показваме любовта си чрез нашата отдаденост към другите. Възможно е да бъдем и твърде сантиментални. Периодът е подходящ за спестяване на средства за закупуване на недвижими имоти или други ценни за нас придобивки. 

20 неща, които трябва да знаете за връзката с Рак

На 19 юли Меркурий влиза в знака на Лъв и заедно с Венера в Рак ще можем да бъдем по-открити в споделянето на своите емоции. В знака на Близнаци Венера е по-игрива, ние търсим повече забавления в любовта, но не и сериозни взаимоотношения. В Рак обаче, ние ще покажем обичта си по по-дълбок начин. 

Ще се радваме на романтика, която ще бъде по-старомодна, но пък ще ни носи много приятни емоции. В допълнение към любовта и романтиката, Венера се свързва с парите, така че закупуването на неща със сантиментална стойност е напълно възможно. Ракът се чувства най-добре до места, които познава добре, тъй като е знак, който се свързва с дома. 

3 врати разкриват какво да направите на този етап от живота си

Както обикновено, когато настъпва планетарен транзит, някои зодиакални знаци усещат това движение по-силно от останалите. Освен Рак разбира се, това са Риби и Скорпион, които е добре да инициират повече грижи за близките си.

Телец и Дева ще търсят повече удоволствия в спалнята, но също така и споделяне на истински любовни емоции. 

Месечен хороскоп за юли

За разлика от Телеца и Девата, консервативният Козирог може да има спънки в любовта или да се чувства зле, ако е самотен, но пък периодът за този знак е чудесен за постигане на успехи в работата.

Козирозите могат да се съсредоточат върху това къде могат да положат повече усилия или грижа в отношенията си. Овен може да има любовни желания, които да не бъдат удовлетворени и заради тях или други обстоятелства да стане по-войнствен, да създава конфликти. 

Везни. Близнаци и Лъв могат да имат успехи в любовта или в уреждане на важни за тях сделки. 
От конфликти в личните взаимоотношения да се пазят Скорпион, Риби и Стрелец. 

Снимка: istock

Коментирай