Свободно време

Венера влиза в Лъв – желанието за любов се повишава

Време е и за успехи

10.08.2022г. / 17 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Венера, планетата на любовта, парите и красотата, премина в знака на Лъв. Докато планетата беше в Близнаци, тя засили нуждата ни от флиртове и неангажираща любовна връзка. След това премина в Рак, вече карайки ни да жадуваме за стойностна връзка и комфорт. На 11 август Венера влиза в Лъв и през следващите три седмици ще искаме да се появим и да се покажем заради любовта. 

Когато планетата е в този зодиакален знак, любовта се разширява и става по-силна. По природа Лъвът е много бляскав и забележим, любовният ни живот върви в тази посока. Сега ще жадуваме за обич и внимание от всички, но най-вече от нашите партньори или потенциални любовни интереси. 

Меркурий влиза в Дева – какво да очаква всяка зодия?

Освен това ще бъдем и малко по-взискателни към нуждите си и Венера в Лъв може да повиши критериите ни за това какво търсим в партньора си. Всичко това се дължи на Лъва, който винаги трябва да бъде най-добрият, следователно трябва да има най-доброто за себе си.Също така е възможно да сме малко придирчиви относно това кой ще получи шанса да се потопи в нашата любов и внимание. 

Необвързаните представители на зодиака ще преследват нови любовни интереси, а тези, които си имат половинка ще се потопят в романтиката. Венера в Лъв е за големи и смели прояви на обич, внасяйки огън в романтичния ни живот, споделят западни астролози. 

Тест с глухарчета показва какво трябва да промените в живота си

Сега е моментът да обърнем повече внимание на романтиката във връзката, на задълбочаването на взаимоотношенията. Усилията, които ще полагаме, ще бъдат и възнаградени. 

През следващите няколко седмици Венера ще се свърже с Юпитер, планетата на късмета и изобилието. Това ще се случи на 18 август. Въпреки че любовта е основният герой на този ден, транзит е подходящ и за връзките с приятелите, семейството и за наслаждаването на живота като цяло.

На 26 август Венера ще бъде в квадрат с Уран в Телец, което според  ще донесе изненади и неочаквани развития в любовта и всички взаимоотношения.

3 камъка за привличане на успеха

Внимателни ще трябва да бъдем на 28 август, когато Венера в Лъв се противопоставя на ретроградния Сатурн. Този аспект ще ни накара да искаме да бъдем сами и да обмислим много неща в живота си. Някои отношения могат да бъдат разклатени. Ако искаме да успеем в нещо, не само в любовта, ще трябва да положим повече усилия, може би дори и да проведем трудните разговори, за да постигнем крайната си цел.

Не бива да забравяме, че когато Венера е в знака на Лъв всичко е възможно. Важно е да не забравяме да обичаме себе си, да се грижим добре за себе си, а не само да даваме любов на другите. Време е да подхранваме своите добри идеи, защото сега можем да постигнем много в работата, обученията. 

Снимка: istock

Коментирай