Свободно време

Месечен хороскоп за декември

Интересен месец за Везните

01.12.2022г. / 11 07ч.
Михаела Лазарова
снимка: istock

снимка: istock

Женски хороскоп за декември

Козирог

Поредица съществени астрологични събития предстои да се случат във вашия знак през декември. Първо още в самото начало на месеца в него ще навлезе Меркурий, който в края на месеца ще премине в ретроградно движение. Няколко дни по-късно ще го последва и Венера. Присъствието им там ще ви помогне да стабилизирате емоциите, да разпределите правилно ресурсите си и ще ви подтикне към социална активност и конкретни действия.

В деня на Зимното слънцестоене във вашия знак ще премине и Слънцето, което ще бъде последвано от поредното Новолуние. При преминаването на Меркурий в ретроградно движение той ще се съедини с Венера, а почти в последния ден на месеца тя пък ще се съедини с Плутон. Обстоятелствата ще са благоприятни за много дейности, дори такива с умерена доза риск.

Ще можете да реализирате както организаторските, така и лидерските си умения. Ще успеете да осъществите пътувания, които преди време по някакви причини сте отложили и благодарение на тях ще подобрите и усъвършенствате уменията си. Сътрудничеството ви на всички нива ще е изключително ползотворно.

Коментирай