Свободно време

Ритуали за привличане на пари и богатство

Вярвайте, че всичко което желаете, вече е реалност

07.12.2022г. / 09 46ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато говорим за добро финансово състояние, понякога имаме чувството, че само работата и добрата кариера не са достатъчни. Често пъти усещаме, че ни липсва нещо друго – може би късмет. Но има ли начин да насочим енергията си в друга посока, като така помогнем на самите себе си и успеем да привлечем съдбата на своя страна? Разбира се!

В следващите редове ще ви предложим някои ритуали, с чиято помощ можете да привлечете пари и богатство в живота си. Ето ги и тях:

Ритуал с дафинов лист

Ще ви трябват:

  • Дафинов лист;
  • Маркер;
  • Пинсети;
  • Запалка;
  • Огнеупорна купа.

Сложете дафиновия лист на плоска повърхност и с маркер напишете сумата, която желаете да придобиете или пък просто напишете „Изобилие“, „Успех“ или „Богатство“. С пинсетите хванете дафиновия лист, поставете го над огнеупорната купа и запалете свободния му край със запалката. Докато листото гори, насочете цялата си енергия и добри намерения и със свой думи отправете молитва за пари към Вселената. Когато листото изгори, поставете прахта от него върху бяла свещ, която да е извън дома ви. Вятърът ще разнесе молитвите ви и парите ще дойдат при вас. Друг начин е просто да разпилеете прахта от дафиновия лист на вятъра. Не забравяйте, че докато изпълнявате ритуала, трябва да сте позитивно настроени, за да може магичната сила да е на ваша страна.

Как да привлечем повече пари в живота си

Ритуал с канела

За него ще ви трябва само канела

Първият вариант на ритуала е следният: на всяко първо число от месеца поставяйте малко количество канела в дланта си. Застанете пред входната си врата и концентрирайте мислите си, казвайки си наум следното: „Когато се разпилее канелата, успехът ще дойде. Когато се разпилее канелата, изобилието ще дойде. Изобилието ще дойде и ще остане тук. Така да бъде.“ Можете да използвате и други думи, но нека те са свързани лично с вас и вашите специфични намерения.

Вторият вариант е веднъж месечно да почиствате пода на дома си с масло от канела. Можете да добавите няколко капки към почистващия препарат. Приятният аромат на канела ще ви помогне да усетите изобилието в дома си, но и също така ще ви помогне да се освободите от застоялата и ненужна енергия, внасяйки повече успех в жилището си.

4 цвята, които привличат парите

Буркан-магнит за пари

Ще са ви необходими

  • Зелен авантюрин;
  • Лайка;
  • Няколко капки масло от бергамот;
  • Щипка морска сол;
  • Дафинов лист;
  • Листа мента;
  • Малка монета от местна валута.

Поставете всичко в малък или по-голям буркан, в зависимост от количеството и големината на използваните продукти. Поставете буркана в стаята, в която прекарвате най-много време от деня си. Можете да използвате и много малко бурканче, което винаги да носите с вас. Всеки път, когато поглеждате към него, казвайте си наум позитивна мисъл, свързана с богатството, сякаш вече го притежавате. Мечтайте, но в сегашно време. Повярвайте, че всичко, което желаете вече е реалност. Най-скоро очаквайте в живота ви да се появят пари или пък възможност за печалба. Доверете се на процеса и бъдете търпеливи.

3 любовни ритуала за повече страст във връзката

Визуализирайте

Макар и да не е точно ритуал, този метод може много бързо да ви донесе богатство и изобилие. Запомнете, че съзнанието ни е само върха на айсберга, а подсъзнанието – всичко останало. Отделете 5-10 минути всеки ден и визуализирайте вашите желания. Изпитайте чувството, че имате всичко тук и сега. Повярвайте и концентрирайте енергията си. Така отправяте вашата заявка към Вселената.

Знайте, че всичко е възможно, стига да го пожелаете. Правете това поне 21 дни. Това е минималният период, в който се формира нов навик. Позитивните промени ще станат реалност в най-скоро време.

4 зодии, които са добри в управлението на пари

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време