Свободно време

Годишен хороскоп за 2023 за всички зодии

Очаква ни динамична и много вълнуваща година

30.12.2022г. / 14 06ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Организирайте ежедневието си така, че да си осигурите постоянна „доза“ приятни преживявания, колкото и да е малка. Ще се наложи да се справите с поредица любовни или финансови проблеми, но те не биха ви затруднили, ако ги приемете без излишен драматизъм.

Не е препоръчително да взимате кредити, най-вече ипотечни, през първата половина от годината. Ако вече имате финансови задължения, постарайте се да ги погасите, преди да оформите нови.

През втората половина от годината е вероятно да смените работата си с по-интересна и по-доходна, ако имате такива намерения. Тогава ще разширите и сферата си на влияние както в професионален, така и в личен план.

Започвайки нова романтична връзка, не бързайте да скъсявате дистанцията, да стигате до интимност и да оформяте отношенията си юридически.

2023-а ще бъде годината на Водния заек

Скорпион

Началото на годината ще е наситено с непредвидени, но твърде интригуващи преживявания. Много е вероятно да получите непредвидени финансови постъпления, а дали ще увеличите приходите си зависи от начина, по който управлявате наличностите.

През втората половина на годината напрежението леко ще се повишава. Ще попадате в конфликтни ситуации както у дома, така и на работното място, че и на улицата.

Близките може да ви разочароват с отношението си към финансите и даже към собствения им живот, а колегите – с некоректното си поведение.

Окуражаващото е, че дори да се наложи да отстъпите, скоро ще възстановите позициите си.

Камъни за късмет според личното число

Коментирай