Свободно време

12 бюджетни идеи за подаръци за мъже

Зарадвайте любимия с оригинален подарък

29.12.2022г. / 12 26ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато наближи празник, все по-често започваме да се чудим с какво да зарадваме нашия любим. Сякаш сме се изчерпали откъм идеи и сме на кръстопът. Ако и вие се колебаете какво да подарите на мъжа на вашето сърце, в следващите редове ви предлагаме бюджетни идеи за подаръци за мъже. Ето ги и тях:

Мощно зарядно

Понякога изглежда, че мъжете могат да бъдат по-разсеяни дори от нас. Ако на вашия избраник често му се случва да остане без батерия на мобилния си телефон, лаптоп, таблет и др., можете да му вземете мощно зарядно, което е конвертируемо за кола. То ще преобразува тока, правейки го достатъчно силен, за да може да зареди неговите устройства, без да се налага да търси достъп до електрическата мрежа.

Фенерче с магнит

Ако мъжът ви обича да ремонтира колата си, навярно знаете, че той има нужда от помощник, който да му държи фенерчето. Е, това вече може да остане в миналото. Подарете му фенерче с магнит – така той ще може безпроблемно да има светлина, дори на труднодостъпни места. Идеалният подарък за вечерни ремонти на колата пред блока или пък за поправяне на течаща тръба в кухнята.

Калъф за визитни картички

Визитна картичка на сервиза, на зъболекаря, номерът на майстора за кухнята… В един момент портфейлът на мъжа ви може да се окаже малък, за да побере всичките му необходими визитки. Ето защо един калъф за визитни картички би внесъл ред, тъй като всички важни контакти ще са на едно място.

Какво да подарим за имен ден

Надуваема възглавница за сън

Идеален подарък за хора, които пътуват често. Погрижете се за вашия любим, като му осигурите по-удобно спане по време на дългите полети.

Мултиинструментална карта

С размер точно колкото стандартна кредитна карта, тя събира в себе си много инструменти – малка отвертка, въженце, различни размери шестограми, линийка, отварачка, дори назъбена част, която може да служи за трионче. Особено полезна, ако мъжът ви обича да къмпингува.

Термос

Ако мъжът ви обича да пие кафе или чай, термосът е идеално средство той да се наслаждава на топла напитка през целия ден.

Комплект за барбекю

Независимо дали става въпрос за вилата или пък за къмпинг на морето, ако мъжът ви обича да прави барбекю за приятели, този подарък ще го зарадва. Можете да потърсите вариант, в който всички необходими прибори и инструменти са поместени в удобно куфарче.

Охладител за лаптоп

Още една малка джаджа, която би улеснила работата на любимото устройство на вашия мъж. Прекрасен подарък, ако той обича да разпуска пред екрана с любима електронна игра.

Комплект лещи за телефон

Ако мъжът ви обича фотографията, този подарък ще го направи истински щастлив. Различните лещи се прикрепят към смарттелефона и вече той ще може да прави професионални снимки, без да му се налага да носи тежка и скъпа фото-техника.

Четка за почистване на клавиатура

Още един подарък за хайтек маниаци. С тази малка четка може да се отстранят прах и замърсявания от труднодостъпни места като клавишите на клавиатурата или пък лещата на любимия фотоапарат.

Стойка за мобилен телефон за велосипед

Подарък, който ще улесни много мъжа ви, ако той обича да разпуска, карайки любимия си велосипед или пък мотор. С помощта на тази стойка, той ще може да вижда пътната карта и маршрута си, без да отвлича вниманието си.

Качествен комплект за бръснене

Отдавна вече не е проява на лош вкус, ако мъжът е с брада. Този тренд се запази сред господата и все повече от тях го предпочитат пред бръсненето. Ето затова и на пазара вече съществуват много продукти за поддържане на брада. Можете да изберете комплект, който съдържа крем, вакса, шампоан, балсам и гребенче.

Коментирай
Свободно време