Свободно време

11 факта за Дженифър Лопес, които не знаете

Мислите си, че я познавате? Помислете отново!

03.01.2023г. / 06 48ч.
Мария Василева
Снимка: Getty images.

Снимка: Getty images.

Когато говорим за живота на тази дива, едва ли има нещо, което е останало скрито от обективите. Деца, любовници, съпрузи, диети, режими, концерти – всичко е на показ. Сякаш оставаме с впечатлението, че тази огнена жена живее под светлините на прожекторите. По всичко изглежда, че мисис Афлек обича славата и тя ѝ отвръща със същото. И все пак, има ли нещо, което не знаем за нея? В следващите редове ще ви изненадаме с един скромен списък с неща, които най-вероятно не знаете за Дженифър Лопес. Ето ги и тях:

Тя не е първата, която облича „онази зелена рокля“

Прочутата рокля, която Дженифър Лопес носи на 42-ите награди „Грами“ през 2000 година е толкова известна, че всъщност заради нея Гугъл създават „търсенето по снимка“ или „Google Image Search“. Всъщност тя не е първата, която облича този модел рокля. Първата дама, която я носи месец по-рано е певицата Джери Халиуел от групата Spice girls. Единодушно можем да потвърдим поговорката, че не роклята прави жената, а жената прави роклята.

Тя е била танцьорка на Джанет Джаксън

През 1993-а година, Дженифър Лопес участва в клипа към песента на Джанет Джаксън That’s the way love goes. Тя обаче категорично отказва да придружава Джанет в нейното турне, като заявява, че иска да прави свои проекти. Двете дами по-късно работят заедно и имат епизодично танцово участие в сериала „Уил и Грейс“.

Тайните за красота на Дженифър Лопес

Тя е кралица на триатлона

През 2008-а година, тя завършва триатлона на Малибу за 2 часа, 23 минути и 28 секунди. Години по-късно тя споделя: „В деня на състезанието, стоейки там, обградена от хиляди папараци, осъзнах, че това може би не е най-добрата идея, която някога съм имала“.

Фитнес съвети от инструкторите на Холивуд

Тя обожава риалити предавания

В интервю пред известно издание, тя споделя, че е луда по риалити предаванията. За тях тя признава, че са нейните „сладки прегрешения“.

Тя е номер едно в Америка…

Свързани статии

Дженифър Лопес все още е единствената жена, чийто филм и албум заемат първо място в класациите в Америка през 2001-ва година. Става въпрос за филма „Сватбеният агент“ и вторият ѝ албум „J.Lo“, които дебютират под номер 1 в една и съща седмица. По всичко личи, че госпожа Афлек е роден победител!

Тя е първата латиноамериканска актриса, която получава повече от 1 милион долара

Със своята роля като Селена, тя става първата латиноамериканска актриса, която получава толкова голям хонорар. Освен това за това си превъплъщение, тя е номинирана и за награда „Златен глобус“ – а това е един страхотен старт в нейната филмова кариера.

Тя е единствената жена…

Тя е единствената жена, която е избрана за „Най-секси жената на света“, при това – цели два пъти. Това съвсем не е случайно, дори повече от 20 години след старта на кариерата си, тя изглежда зашеметяващо и е икона за поколенията.

Една от тайните ѝ за красота?

Дженифър Лопес споделя, че безспорно една от най-големите тайни за нейната красота е 8-часовият сън. Тя допълва, че ако има възможност, може да прекара под завивките дори 10 часа!

Джей Ло винаги носи екстеншъни

Когато е на сцената, ще забележите лъвската грива, с която тя се гордее. Джени обаче не се стеснява да признае, че носи удължения за косата си.

Парите я обичат

Ето още един интересен факт за Дженифър Лопес – за първата снимка на близнаците си, тя получава невероятната сума от… 6 милиона долара! Кадърът е заснет в тогавашната къща, в която живее с Марк Антъни и показва известните изпълнители в друга роля – тази на родители.

Тя не пие алкохол

Въпреки че тя често е заснемана с чаша в ръка по време на различни партита, тайната е, че тя всъщност само държи чашата и никога не отпива от нея. Вместо това, след като отмине тостът, тя я пълни с друга, здравословна напитка.

Коментирай