Свободно време

Новолуние във Водолей на 21 януари – ще мечтаем смело

Юпитер ще ни помага

21.01.2023г. / 10 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 21 януари ни очаква новолуние в знака на Водолей. Това е първото за новата 2023-а. Заедно с него приключват и ретроградните фази на Меркурий, Марс и Уран, които в известна степен ни забавяха. Новолунието във Водолей ни кара да се съсредоточим върху новото и това, което се надяваме да постигнем през тази година. Можем да сме готови да рискуваме и да излезем извън зоната си на комфорт.

Фъншуй цветове за годината на Водния Заек

Водолеят е знак, който управлява различното, нетрадиционното и уникалното, така че можем да прегърнем това и да постигнем напредък по този начин. Да събудим своята индивидуалност и това, което ни прави различни. Промените, дори малките, ще ни помагат да открием пред себе си повече възможности и да постигнем напредък.

Годишен хороскоп за 2023 за всички зодии

Януарското новолуние е в широк секстилен транзит на Юпитер в Овен, а както е известно Юпитер е планетата на разширяването, късмета и възможностите, така че това прави новолунието още по-добро за прогрес и възможности. Когато възприемаме енергията на Водолея и излезем извън зоната си на комфорт, бихме могли да отворим нови пътища пред себе си и да намерим начин да продължим напред.

Новолунията винаги бележат началото на нов цикъл. В знака Водолей приятелството, груповите дейности, социалните занимания, колективните проекти, опитването на нещо ново, хуманитарните усилия или присъединяването към група ще бъдат силен фокус. Сега са възможни нови начала по някои от тези въпроси. Ако през това време пред нас се появят проблеми, ще трябва да ги разрешим чрез мислене извън рамката, извън кутията.

Кои цветове ще донесат късмет на всяка зодия за 2023

Гледайки към бъдещето е важно да мислим за него с нова, положителна и изпълнена с надежда визия. Да получаваме и даваме подкрепа, да получаваме и да даваме любов. Да се преоткрием чрез нови преживявания, познания. Бавно, малко по малко ще осъзнаем, че известно ниво на откъсване и дистанциране от нашите навици и привързаност към миналото ще ни помогне да се откъснем от разрушителното поведение, което ни пречи, от лошите навици, чрез които рушим живота си.

Любовен хороскоп за 2023

Благодарение на мощната енергия на Водолея имаме шанса да направим прогресивни промени в живота си. Сега сме напълно готови да осъществим подобрения в битието ни и за това разбира се ще разчитаме и на подкрепата на Юпитер.

Тъй като новолунието е фокусирано върху бъдещето, плановете ни определено ще придобият много по-желана форма с напредването на 2023 г.

Снимка: iStock

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 1 година )