Свободно време

Седмична таро прогноза за 6 – 12 февруари

Събитията се бавят

06.02.2023г. / 12 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Осмица мечове и Рицар пентакли.

Първата карта – Осмица мечове, когато се появи в таро гадание, това означава, че нещо пречи на естествения поток на енергията. Може да се почувстваме като блокирани, объркани или да не знаем как да продължим напред.

Осмица от мечове ни напомня да се свържем със себе си. Да помислим дали тези блокажи идват отвътре в нас? Чувстваме ли напрежение физически или психически? Или източникът им е извън нас? Дали някой ни пречи да достигнем потенциала си или добавя токсична енергия в живота ни?

В традиционната китайска култура чи (ци) е жизненоважната сила, естествена енергия, която протича през всичко. Когато се чувстваме здрави, се смята, че ци тече свободно през лявата и дясната страна на тялото ни. Ако имаме енергиен блокаж, може да се почувстваме болни, да имаме болки в мускулите или да сме тъжни. Пиенето на много вода и движението по начини, от които се чувстваме добре, също подпомагат правилното протичане на тази енергия, подобряването на енергийния поток.

Таро карти за февруари за всяка зодия

Осмица мечове ни съветва да се отдръпнем от местата, на които се чувстваме блокирани, а вместо това да се съсредоточим върху мястото, където нещата се движат с лекота. Промяната на нашия фокус ще донесе повече положителна и свободно течаща енергия в живота ни. Не е нужно да влагаме енергия и усилия, стоейки пред „вратата“, която не се отваря.

Няма смисъл да блъскаме блокирана врата, ако тя не се отваря. След като се отдръпнем, тогава можем да придобием перспектива и да се свържем с места, на които се чувстваме по-леки и по-плодотворни.

Любовен хороскоп за февруари

Мечовете управляват ума и комуникацията. Друго значение на тази таро карта е мобилизиране, пътуване, бързо действие от наша страна, приближаване към осъществяването на целите ни.

Следващата таро карта е Рицар пентакли.

В тази таро карта рицарят може да представлява конкретен човек, финансовото ни състояние, план за действие, който може да си създадем. Също така символизира грижа за себе си, за здравето и красотата. Рицар Пентакли не бърза, той иска трайни и сигурни резултати във всичко.

Женски хороскоп за февруари

В любовта може да се отнася до някакво забавяне на събития, което да ни донесе напрежение, но това не означава, че накрая няма да сме удовлетворени. От друга страна тази таро карта напомня за това, че трябва да оставим зад себе си миналото, трудните времена и лошите спомени, защото те ни тежат, пречат да се движим напред.

Възможно е да се чувстваме депресирани от борбите, през които сме преминали, но от друга страна сме станали по-силни и емпатични.

Рицар пентакли се движи по-бавно и му отнема време, за да вземе решения. Той прави това, за да обмисли дълбоко каква е следващата му стъпка, защото трудностите в миналото са му дали мъдрост и прозрения. Това означава, че сме склонни да правим по-мъдри избори, да поставяме себе си на първо място, по-уверени сме, когато се налага да взимаме важни решения.

Сега попадаме в модел на премисляне на всичко и е възможно да станем твърде критични към себе си и другите. Затова, ако нещо се бави, то не бива да униваме и да бързаме. Има си причина.

Коментирай