Свободно време

Най-добрите подаръци за Свети Валентин за него

Зарадвайте любимия с нещо от сърце

09.02.2023г. / 16 01ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Без значение от колко време сте с любимия и дали харесвате или не празника на влюбените, показването на романтика и засвидетелстването на обич са жестове, които биха стоплили сърцето на всеки от нас. В следващите редове ви предлагаме няколко идеи за подаръци, с които можете да зарадвате вашия избраник. Ето ги и тях:

Удобен панталон за вкъщи

За разлика от нас, дамите, мъжете не отделят голямо внимание на облеклото за вкъщи. Ето защо можете да изненадате мъжа си с удобен комплект, който ще направи вечерите му пред телевизора или любимата видео игра още по-забавни и приятни.

Най-великите цитати за любовта

Удобно бельо

За да направите празника си още по-специален, зарадвайте любимия си със стилно бельо. Ако той си пада по по-оригиналните и забавни принтове, можете да потърсите чифт боксерки с весели шарки или фигури. Ако пък и двамата обичате хумора, можете дори да принтирате лицето си на тях!

Външен хард диск

Това предложение е подходящо ако вашият партньор обича фотографията, музиката или просто свободната памет на мобилния му телефон или лаптоп намалява. В зависимост от неговите нужди, изберете по-голям или по-малък вариант (и като обем и като памет).

Подаръци за кулинари

Ако вашият любим обича да се изявява в кухнята, тогава за да го зарадвате, можете да изберете за него комплект прибори за барбекю, престилка и ръкохватки или пък тенджера или тиган от чугун. Предимството на изделията от този материал е, че са много здрави и устойчиви на времето. Според някои, те могат да са здрави 50 и дори повече години.

Любовно обяснение за Свети Валентин

Настолна игра

Този подарък е особено подходящ ако сте от двойките, които обичат да прекарват времето си у дома. Какъв по-добър начин да ограничите екранното време, да се забавлявате и същевременно да развиете мисълта си? Ако пък поканите приятели, веселбата е гарантирана!

Книга на спортна тематика

Ако мъжът ви е запален по спорта, няма по-добър подарък за него от този. Автобиография на любим футболист или пък треньор, книга с рекорди – вие решавате.

Идеи за подарък за Свети Валентин

Комплект за напитки

Можете да изненадате любимия с изискан подарък – комплект чаши и гарафа за уиски, или пък ракия. Ако пък той предпочита пиво, бъдете креативни и изберете халба – било то обикновена или пък брандирана с името на любимия му футболен отбор или музикална банда.

Безжична музикална колонка

В случай, че вашият избраник е фен на музиката и обича да си тананика, дори и под душа, можете да го изненадате с водоустойчива портативна музикална колонка. Така любимите му песни ще са винаги с него, а доброто му настроение ще е гарантирано!

Портативна конзола

Ако мъжът на вашето сърце е геймър, то със сигурност този подарък ще е нещо, което ще го накара да ви заобича още повече. За празника на любовта му подарете портативна конзола с включени видео игри, или пък такава, която може да се свърже със смартфона му. Така той ще има възможност да се наслаждава на любимите си игри, дори докато се вози в метрото.

Комплект за бръснене

Независимо дали мъжът ви се бръсне или не, един хубав комплект за бръснене винаги би му бил от полза. В големите дрогерии ще намерите голямо разнообразие от продукти – кремове за бръснене, пяна или гел. Комбинирайте ги със самобръсначка за многократна употреба, допълнителен комплект ножчета за смяна. Можете да добавите и малка картичка, в която да напишете няколко хубави думи или просто „Обичам те“.

Продукти за брада

Отново в стилистиката на предното ни предложение, но този път с идея за господата, които отделят специално внимание на своята брада. Можете да потърсите продукт за подхранване и грижа за брада като например олио за брада и да го комбинирате с друг продукт. Или пък да изберете цял комплект, който включва масло, балсам, четка, ножица и гребен.

Часовник

Този модел е за любителите на екстремните изживявания, които все още отказват да си вземат смарт часовник – ако и вашият мъж е един от тях, можете да му вземете обикновен спортен водоустойчив часовник, с гумено покритие и с вградени функции на компас и таймер.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 1 година )
Името няма значение, те си знаят
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
jhkgkhlgkl ( преди 1 година )
забрана за свети валчо забрана имаме Трифон зарезан !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
Анонимен ( преди 1 година )
Не са необходими подаръци. Просто покажете отношение. Ако в възможно и физически контакт.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време