Свободно време

Слънце в Риби на 19 февруари – внимаваме с емоциите

Подходящ период за творчество

17.02.2023г. / 16 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 19 февруари Слънцето преминава в знака на зодия Риби. Това е краят на един цикъл, тъй като Рибите са последният знак в зодиака. Време е да си поемем въздух, да възстановим силите си, преди да започнем нещо ново.

Слънцето в Риби ни помага много по-лесно да се докоснем до интуицията си и да следваме инстинктите си. Сега е време да мечтаем, да си починем и да се отдадем на нещо по-голямо от нас. Настъпва един период на мечти.

Камъни срещу енергийни вампири

Слънцето ще се задържи в този воден знак до 20 март. Периодът ще бъде много добър за представителите на зодия Риби. Любознателната им природа може да ги отведе на нови места. Да вземат важни решения относно кариерата си. Важно е обаче да внимават с емоциите, защото на моменти може да се окаже, че именно те ги водят в неправилната посока.

Този транзит ще бъде благоприятен и за родените под знака на Рак и Скорпион. Определено ви е време да заблестите! От друга страна, за Близнаци, Дева и Стрелец също е важно да внимават с чувствата.

Изберете си пеперуда и вижте какъв март ви очаква

Рибите са най-променливият воден знак в зодиака. Те представляват гъвкавост, способност за адаптиране към промяна, емоционалност, интуиция и дълбочина. Понякога са капризни и прекалено емоционални. Така през следващия 1 месец, Слънце в Риби призовава всички зодиакални знаци да последват примера на Риби. Да се отваряме към другите и към себе си по-често, да не се страхуваме да показваме емоциите си.

Периодът е много добър за романтика и творчество, тъй като Риби също е и артистичен знак. Независимо от характеристиките на вашия собствен знак, можете да използвате тази енергия, за да намерите романтична любов, да постигнете успехи в областта на всички проявления на творчеството.

Признаци, че не уважавате себе си и другите се възползват от това

Време, в което да задълбочим емоционалните връзки с близките си, с любимия човек. Много е важно обаче да не се оставяме сърцето да завладее ума ни и това да замъгли преценките ни. Важно е да намерим баланс между емоции и логика.

В периода на активност на зодия Риби е хубаво да прекарваме повече време в уединение, да релаксираме, да правим кратки пътувания, да сме близо до вода.

Снимка: istock

Коментирай