Свободно време

Изберете си пеперуда и вижте какъв март ви очаква

Един забавен тест

17.02.2023г. / 14 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Март винаги ни напомня за настъпващата пролет. Сезон, в който се зараждат новостите, който ни носи позитивни мисли, аромати и красиви цветове. Очакванията ни са, че нещо хубаво предстои за нас. Днес споделяме един забавен тест. Изберете си пеперуда и вижте какво ви очаква през март.

1. Изборът ви разкрива, че месец март ви носи късмет. Възможно е да получите помощ от човек, от когото не сте очаквали или по някакъв друг начин да се разреши важен за вас въпрос. Това ще бъде във ваша полза. През март събитията ще ви помогнат да придобиете сила и да продължите пътуването си, съзнателно избирайки своя път.

Нормално е да имате страхове, но знайте, че се движите в правилна посока. Някои от вас ще се насочат към нови знания, проекти. Бъдете позитивни и смели.

Изберете мандала и вижте посланието за вас

2. Вашата красива пеперуда разкрива, че новият месец ви носи любовни емоции, лоялност, честност в отношенията. Ще имате възможността да осъществите някои от своите замисли и идеи. Ако случайно попаднете в конфликтна ситуация, някакво недоразумение, опитайте се да излезете от това положение по спокоен начин, без излишни напрежения.

Пеперудата ви съветва да вярвате в себе си и чувствата си. Ще се наложи да вземете решение за нещо, което обмисляте от дълго време. Определено на пътя ви е ново и хубаво начало.

10 причини да поставяме себе си на първо място

3. Просперитет! Март идва с динамика за вас и в някои ситуации може да се наложи да разчитате на подкрепата на приятели, колеги, но в това няма нищо лошо, разбира се. Не забравяйте за поговорката, че „Каквото дадете, това ще се върне към вас.“В моментите, в които ви е напрегнато, се опитайте да се отдадете на почивка, приятни занимания. Така по-лесно ще намерите верните отговори.

Изберете си египетска картина и вижте какво ви очаква

Вселената ви е приготвила награди, а що се отнася до конкурентите ви, не мислете за отмъщение. Правете това, което душата, сърцето и вашите принципи ви диктуват. Добрите възможности ще ви носят удовлетворение, а това ще ви помага в реализирането на важните за вас дела.

Коментирай
Свободно време