Свободно време

Зодии, които да внимават в комуникацията по време на Меркурий в Телец

Вижте дали вашата е сред тях

03.04.2023г. / 17 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Меркурий, планетата на комуникацията, мисълта и информацията, премина в земния знак Телец на 3 април. Всеки негов транзит носи определени промени. Повече може да прочетете тук. Като планета, която ни ръководи в общуването с другите, разбира се сега ще има знаци, които ще са по-силно засегнати. Кои са, вижте в следващите редове.

Сродните души на Овена

Зодия Овен

Докато Меркурий беше във вашия знак, може да сте се чувствали така, сякаш комуникацията ви е била сила. Но докато Меркурий прекарва време в бавния и стабилен Телец, може да се почувствате блокирани по време на взаимодействието си с другите.

Импулсивният ви характер, който се дължи на огнената планета Марс, която управлява знака Овен, обикновено ви служи добре, но този транзит ви кара да забавите темпото и да помислите какво искате да кажете, преди да започнете да говорите. Особено важно е през този период да се откажете от безкомпромисни мнения, освен ако не целите кавги с някого.

Защо Раците са толкова добри в леглото

Зодия Везни

Управляваща планета на Везни и Телец е Венера. Везни е въздушен знак, който е много по-свързан с мисли и идеи, отколкото с чувства и емоции. Бихте предпочели безгрижна дискусия, отколкото да се гмурнете в тежки или мелодраматични разговори. Но сега ще е добре да се свържете с емоциите си, за да ви бъде по-лесно общуването с другите. Съсредоточете се върху балансирането на сърдечната чакра, за да насърчите състраданието, но и гърлената чакра, за да бъдете уязвими и открити в разговорите си.

Зодия Дева

Стилът на общуване на представителите на знака обикновено е прекалено критичен. Сега Меркурий е в друг директен и земен знак – Телец. За да изградите по-силни връзки и да имате ефективна комуникация, важно е да се съсредоточите повече върху разбирането и съпричастността, отколкото върху дребните детайли или конструктивната критика. Красиви камъни като розов кварц и селенит ще ви помогнат да се съсредоточите върху безусловната любов и позитивното мислене. Може да ги носите като аксесоар, да ги декорирате в дома си или да ги държите в ръка, ако ви предстоят напрегнати разговори.

Какво показва часът на раждане за вашето дете?

Зодия Скорпион

Скорпионите са мистериозни по природа. Този транзит на Меркурий в Телец може да затрудни комуникацията ви с другите и по-точно – споделянето на емоции. Изключително важно е да поддържате връзка с емоциите си, за да имате ефективна и прозрачна комуникация с останалите. Прекалените ви мнителност и сдържаност, може да доведат до обърквания.

Зодия Водолей

Водолеят е знак, който не харесва конфликтите и тежките разговори. По време на този планетарен транзит представителите на знака може съвсем да избягват подобен вид комуникации. Въпреки че конфронтацията може да предизвика безпокойство, тя може също така да създаде по-дълбоко разбирателство между хората и да доведе до невероятни нови подходи към трудни предизвикателства. След като започнете да се изправяте лице в лице с тези разговори, може да откриете, че имате умение да изглаждате нещата.

Аквамаринът е камък, който има специална връзка с вашия знак и който ще ви помогне да подобрите комуникационните си умения, да бъдете спокойни по време на важни разговори.

Месечен хороскоп за април

Зодия Лъв

Увереността не липсва в личността на родените под този знак. И все пак тази увереност може да се превърне в твърде голямо его и да направи така, че да станете лош слушател за другите. По време на този транзит може да съсредоточите повече енергия върху изслушване, отколкото да изложите мнението си, когато общувате.

Медитацията е една от най-полезните практики за успокояване на ума и за учене да намирате комфорт в спокойствието и тишината.

Снимка: iStock

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 1 година )
Предаване на мисли от разстояние?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар