Интимно

Защо Раците са толкова добри в леглото

Ракът предпочита нестандартни сексуални пози

02.04.2023г. / 16 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Ракът е един от най-емоционалните знаци в зодиака, но също така е известен и като един от най-необикновените внимателни любовници. Личностните черти на представителите на зодията им помагат да впрегнат тяхната грижовна природа и в секса. Раците са романтични и дори да са се скрили в черупката си, лесно може да ги примамите да излязат от нея. И това е особено вярно, когато става въпрос за сексуалния им живот.

Защо Раците са толкова добри в леглото? За разлика от някои зодиакални знаци, които се фокусират предимно върху физическите аспекти на секса, Раците искат сексуално изживяване, което е интимно, нежно. Какво още ги прави толкова специални?

1. Ракът обича секс ролевите игри.

Това вероятно се дължи на неговата склонност към промяна. Раците обичат ролевите игри, стига игрите да са вълнуващи. Дали биха били в позицията на някого, който да бъде ръководен? О, да, със сигурност! Ракът харесва грубата игра, но само дотолкова груба, че да възбуди апетита му за още любов. За него е важно да има установени основни правила. Също така му е важно да усеща, че е обичан и ценен от партньора си. Ако не получи това от него, би се отклонил извън връзката, за да го намери.

Кои са най-добрите секс съвети от специалисти?

2. Ракът предпочита нестандартни сексуални пози.

Раците са склонни да предпочитат сексуални пози, които за други биха били неудобни. Харесва им да задават тона какво следва след една определена поза, но са готови да бъдат водени от партньора си. Важно е да се усеща химията в леглото и да следват един ритъм.

Любимите секс пози и трикове на мъжете

3. Мъжете Раци са силно привлечени от гърдите.

За водните знаци в зодиака е известно, че са изключително привлечени от гърдите. Жените например родени под този зодиакален знак, харесват да привличат вниманието към себе си чрез деколтето, с красиви сутиени или още по-добре, когато могат да си позволят да не носят такива. Плътта на гърдите им е особено чувствителна към стимулация с пръсти и език. Мъжете Рак обичат да насочват вниманието и към тази област от анатомията си. Ако са атлетични, се стараят тази им част да бъде добре тренирана и оформена.

Знаци, че мъжът Рак е запленен от вас

Свързани статии

4. Ракът смята корема за ерогенна зона.

Много мъже Раци се възбуждат само от леко гъделичкане на корема, жените също харесват нежните докосвания и целувки в тази част на тялото си.

5. Ракът е невероятно убедителен и съблазнителен.

Още нещо, което го прави невероятно добър в секса. Раците са известни като пазители на дома и затова част от тяхната привлекателност е именно в спалнята. Той знае как да създаде приятна обстановка, така че да предразположи партньора си, дори и на отсрещната страна да не ѝ минава през ума, че може да правят секс. Трудно е да се устои на чара му.

Коментирай