Свободно време

Седмична таро прогноза за 22 – 28 май

Седмица на емоции

20.05.2023г. / 13 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Осмица чаши и Четворка чаши.

Първата карта – Осмица чаши, често сочи към период на стагнация, време, когато може да се почувстваме уморени и неспособни да генерираме ентусиазъм или вълнение. Разбира се не бива да гледаме на нея като на негативна таро карта, защото тя се появява в таро гаданието, за да ни предложи своята истина и мъдрост.

Какво ви пречи да вървите напред и да се развивате?

Напомня ни да не се съдим твърде строго и да не се фокусираме прекалено върху това, което ни липсва. Приемете нещата такива, каквито са и имайте състрадание към себе си. Осмица чаши е показател и за нашите емоции, за сълзите, които може би сме пролели за нещо. Продължаваме напред, мислим за това къде се намираме в този момент.

Картата ни подтиква да се наслаждаваме на малките прекрасни моменти. Осмица чаши може да означава за някои напускане на работа, преместване на ново място за живеене, напускане на взаимоотношения, дори романтични такива, които вече не ни носят това, от което се нуждаем.

11 начина да се справите с манипулативната приятелка

Отказваме се от нещо, от някого, премисляме ситуации, случки. Чувстваме се разочаровани. Под Осмицата чаши забавяме темпото, за да се вслушаме в себе си и Вселената. Притихваме и се съсредоточаваме върху истинските си чувства точно под повърхността.

Втората таро карта за тази седмица е Четворка чаши. Тази карта ни призовава да направим равносметка на всичко добро, което имаме в този момент от живота си. Толкова много от нас са благословени да имат страхотни приятели и семейство.

Четворка чаши ни напомня да позволим на вече присъстващата любов да ни обгърне. Възможно е към този момент да се чувстваме обидени, да копнеем за нещо недостижимо, да преосмисляме и преоценяваме определени неща в живота си. Да сме невъздържани, отегчени, да имаме усещане за някаква липса.

15 начина да бъдете по-самоуверени

Когато се фокусираме върху всичко, което имаме, вместо върху това, което ни липсва, ние привличаме повече доброта.

Четворка чаши е карта на емоциите, затова тази седмица е добре да не бързаме с вземането на решения въз основа на емоции. Нека им дадем възможност да се разсеят, за да можем да видим по-ясно нещата край себе си.

Коментирай